Najnovije

PODMUKLI PLAN CRNOGORSKOG DIKTATORA: Planira da iskoristi koronavirus kako bi zabranio litije!

Crnogorski režim, tokom naredna tri dana, planira da proglasi vanredno stanje na teritoriji čitave države, saznaje portal Srpsko ujedinjenje. Cilj je, svakako, zabrana litija u organizaciji Srpske pravoslavne crkve, koje su ozbiljno ugrozile opstanak vlasti na čelu sa Milom Đukanovićem.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub/Pravda)

Formalan povod biće prvi registrovani slučaj koronavirusa u Crnoj Gori, saznaje prenose mediji iz više nego dobro obaviještenih izvora u Demokratskoj partiji socijalista. U Đukanovićevom kabinetu kalkulišu da će, od osoba koje su pod merama nadzora ili u kućnoj izolaciji, zbog sumnje na koronavirus, najmanje troje od njih, i zvanično biti pozitivno na ovaj virus.

Pod lupom je posebno muškarac koji, prema svim simptomima, ima virus u završnoj fazi inkubacije, iako naši sagovornici iz Instituta za javno zdravlje tvrde da, povodom toga, još uvijek imaju dileme.

U pitanju je muškarac koji je, prema saznanjima potvrđenim portalu Srpsko ujedinjenje, virus ''pokupio'' nedavno na stadionu Kamp nou, na fudbalskoj utakmici. On je bio u publici na prvenstvenoj utakmici Barselona – Real Sosijedad.

Upravo zato je Duško Marković, na perfidan način, danas najavio moguću zabranu javnih okupljanja, odnosno obračun sa litijama.

Tamjanom i molitvom protiv bezakonja i tzv. koronavirusa Više o tome OVDE.

Izvor: srpskoujedinjenje. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA