Najnovije

MUŠKARCI OBRATITE PAŽNJU! Radite joj ove stvari i sigurno će seks biti vrhunski

Ako muškarci žele da se pobrinu da njihovim devojkama nikada na pamet ne padne da ih prevare, potrebno je da izvedu ovo u seksu, tako barem tvrde naučnici.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Novo istraživanje otkrilo je da je pružanje oralnog seksa devojci siguran način da se postarate da nikada ne budete prevareni – a što ga više budu imale, to su šanse za prevaru sve manje.

Istraživači sa Okland univerziteta ispitali su 243 muškaraca u vezi kako bi videli da li oralni seks čini njihove lepše polovine zadovoljnijima u krevetu.

Rezultati su pokazali da muškarci rado pružaju zadovoljstvo svojim partnerkama u slučaju da misle da je atraktivna, ali i kada postoji šansa da bude zavedena od strane drugog muškarca.

Očigledno, oralni seks nije jedini i siguran način da partner bude srećan, ali sudeći po naučnicima pomaže mnogo.

Ipak, veliki broj muškaraca vrlo rado će primiti, ali će sa oklevanjem prihvatiti da partnerki pruži oralni seks, a ovo saznanje će možda pomoći da promene svoje mišljenje i pruže dodatni užitak svojim lepšim polovinama.

U slučaju da niste baš vešti kada je oralni seks u pitanju, ovi trikovi će vam pomoći da ostavite utisak koji nikada neće zaboraviti.

Većina devojaka je previše fina da bi vam direktno rekle da nešto nije kako treba kada se spustite dole i zato na suptilan način, a ponekad čak i podsvesno, pokušavaju da vam stave do znanja da je definitivno potrebno da usavršite svoju tehniku.

Ćuti kao zalivena

Ako dajete sve od sebe, a ona ni glas da pusti, jednostavno ne uspevate da pritisnete sve dugmiće.

Jedan od najboljih načina da znate da uživa u vašoj tehnici jeste buka.

Klitoris se nalazi u centru vagine, pa je važno da se postavite kako treba i pratite pokrete njenog tela.

Migolji se

Ako se sve vreme pomera, najverovatnije pokušava da se namesti tako da pogodite tačku koja joj najviše prija.

Ako pomera kukove vrlo verovatno želi da vam pomogne da stignete do mete ili će vam pritisnuti glavu ne bi li vam stavila do znanja da je potrebno da unesete malo više pritiska. Zato je jako važno da pratite šta vaša partnerka radi umesto da se isključivo fokusirate na ono šta vi radite.

U slučaju da pratite sve signale, ali i dalje ne dobijate željeni rezultat, najbolje bi bilo da je direktno pitate šta možete da uradite drugačije nego da sami nagađate.

Koji detalj otkriva da li vas žena vara pročitajte OVDE.

Izvor: 6yka. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šta žene misle o muškarcima?

 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA