Najnovije

RAT PROTIV SRBIJE I DALJE TRAJE: Cilj je slamanje svake volje za otporom i totalni gubitak suvereniteta (VIDEO)

Gost nove epizode emisije "Tema" koja se realizuje u saradnji portala Pravda i produkcije HelmCast bio je Slobodan Stojičević, autor knjige "Mrežni rat protiv Srba" koja govori o specijalnom ratu SAD protiv našeg naroda kako bi nam slomili volju za daljim otporom.

Srpske zemlje, Slobodan Stojičević (Foto: Pravda)

Stojičević je objasnio da je cilj mrežnog rata identičan ciljevima oružanog rata, a to je gubitak svakog suvereniteta neprijatelja, a kao neprijatelja SAD video ceo srpski narod. On je objasnio da nakon okupacije RSK, delova Bosne i Hercegovine, Kosova i Metohije i otcepljenja CG, volja za otporom srpskog naroda američkoj agresiji i dalje postoji i da sada žele da je slome drugim metodima kada oružje nije završilo započeti posao.

On posebno analizira mrežni napad na srpsku ekonomiju, medije i informativni prostor kao i napad na Srpsku pravoslavnu crkvu kao poslednju liniju odbrane našeg naroda.

On detaljno objašnjava kako su zapadni centri moći ekonomski učinile Srbiju zavisnom i kako preko ekonomije mogu da utiču da ni jedna vlast ne sme da napravi zaokret na međunarodnom planu. Takođe on objašnjava kako mediji u Srbiji učestvuju u mrežnom ratu protiv sopstvenog
naroda, koji mediji su u vlasništvu stranih centara moći i kakve posledice izazivaju.

Govoreći o napadu na SPC, Stojičević ukazuje na činjenicu da je novac sa zapada stizao u ruke pojedinih vladika koje su ekstremne, ali koje zastupaju potpuno suprotna stanovištva.

On je objasnio da početak odbrane od mrežnog napada jeste shvatanje da napad postoji, prepoznavanje mrežnih operacija i ciljeva, a ova knjiga upravo čitaocima pokazuje kako da prepoznaju dejstvo neprijatelja.

Knjigu možete kupiti u knjižarama "Delfi", ili naručiti na linku OVDE.

Čitaoci iz inostranstva knjigu mogu kupiti u elektronskom formatu putem sajta Novinarnica na linku OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Slobodan Stojičević

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA