Najnovije

SKANDAL U TOPOLI! Milojko Pantić priznao ''nezavisno Kosovo'' i izjednačio Srbe sa ustašama (VIDEO)

Milojko Pantić bivši poznati sportski novinar već je nekoliko puta govorio na protestima opozicije, a na mitingu u Topoli, pošto je opravdao NATO bombardovanje, Srbiju je optužio za raspad Jugoslavije.

Milojko Pantić (Foto: Jutjub)

- Srbija je zapalila ratni požar, uništila Jugoslaviju, a zatim dozvolila da Srbiju zbog Kosova bombarduju saveznici iz oba svetska rata - rekao je Pantić u Topoli.

Pantić je izjednačio najveću klanicu Srba, zloglasni Jasenovac i sve ostalo, relativizujući najmonstruozniji zločin na Balkanu svih vremena. Kao da to nije bilo dovoljno, pa je unizio srpske žrtve, ali i opravdao NATO bombardovanje.

Sem toga, otvoreno je priznao Kosovo, govorivši o problemima u "bivšoj južnoj pokrajini”. Setimo se da su prošle nedelje Boško Obradović, Vuk Jeremić i Dragan Đilas već priznali "nezavisno Kosovo", a to u njihovo ime sada po Srbiji saopštava Milojko Pantić, koji je poručio: "Kosovo i Metohija nisu srce i duša Srbije, to je lažna nacionalistička izmišljotina".

Pantić je, podsetimo, na protestu opozicije u Pančevu na sva usta hvalio Zorana Zaeva, a Srbiju i Srbe optužio da su jedini krivci za to sto je Kosovo proglasilo nezavisnost i izrekao stav da su Srbi Jasenovac stavili u centar pažnje da bi zaratili sa Hrvatima...

- Najpre su ti takvi srpski političari u Jugoslaviji građanima solili pamet da nas eksploatišu Slovenci i da treba da bojkotujemo njihovu robu. Onda su predmet još jače mržnje postali Hrvati. Skoro pola veka u komunizmu nije nam smetao Jasenovac, naprotiv, napravljeno je spomen-obeležje da se ne zaboravi takva kataklizma nacizma i fašizma a onda je u centar pažnje srpskom društvu posle pola veka ubačen taj simbol ustaškog zločina da bi postao simbol mržnje prema svim Hrvatima", poručio je Pantić sa govornice u Pančevu.

Kako SNS vrši najveću centuru do sada, pogledajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA