Najnovije

Osumnjičeni za slučaj "improvizovana vešala" na saslušanju: Evo šta se dešava (FOTO)

Policija je identifikovala mladiće koji su nosili improvizovana vešala na protestu u subotu u Beogradu. Reč je navodno o pristalicama pokreta Dveri. Oni se trenutno nalaze u Policijskoj upravi Beograd.

Protest (Foto: Jutjub)

Saslušan je Slobodan G. koji je navodno priznao da je na skup doneo vešala. Drugi osumnjičeni, maloletni N. P. trenutno daje iskaz u policiji. Zbog velikog uznemirenja javnosti, policija je juče najavila intenzivnu potragu za licima koja su nosila vešala ulicama Beograda. 

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije sa protesta u Beogradu održanog u subotu na kojima se vide vešala na stubu koji nosi jedan od učesnika protesta. Državna sekretarka u MUP-u Srbije Biljana Popović Ivković potvrdila je da su identifikovani mladići koji su nosili improvizovana vešala na protestima u subotu u Beogradu i da se radi o pristalicama pokreta Dveri i Saveza za Srbiju. Ona je rekla i da će od te dvojice mladića biti uzete izjave. 

Popović Ivkovićeva je rekla i da je uhapšena i osoba naoružana automatskim oružjem koja je pretila vešanjem sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Osim njega, uhapšena je i osoba koja je pretila ćerki i sinu predsednika države.

Povodom slučaja “vešala” oglasio se i Srpski pokret Dveri. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: B92, Prva, Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vladimir Đukanović o “vešalima” u Beogradu

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA