Najnovije

ŠEŠELJ: Milova ostavka je jedini način da se izbegne krvoproliće u Crnoj Gori

BEOGRAD- Srpska radikalna stranka smatra da Milo Đukanović, dugogodišnji vladar Crne Gore, mora što pre da podnese ostavku kako se situacija u Crnoj Gori ne bi dalje zaoštravala i da se ne bi izazvalo teško krvoproliće na podgoričkim ulicama.
Konferencija SRS (Foto: SRS)

Konferencija SRS (Foto: SRS)

Šešelj je na konferenciji za novinare rekao za Mila da je poslednji diktator u Evropi. - Milo Đukanović je mafijaš, mafijaški bos, izdajnik srpskog naroda koji je crnogorsku republiku pretvorio u diktatorsku despotiju i celi svet ga smatra poslednjim diktatorom u Evropi. Čovek koji je skoro 30 godina na vlasti trebalo bi sam da uvidi da je dosadio i građanima Crne Gore i celom Balkanu. Kralj balkanske duvanske mafije, mafijaš najtežeg kalibra, trebalo bi da beži što pre i da sa sobom povede i crnogorskog Arkana – Branu Mićunovića. U protivnom, moraće da im se sudi, a nije nemoguće i za njih neki crnogorski Meljak da se nađe- izjavio je Vojislav Šešelj na konferenciji za novinare. Srpska radikalna stranka je ranije, pre nekoliko dana, izdala saopštenje da podržava proteste protiv režima Mila Đukanovića gde je Šešelj rekao da Milo odmah treba da podnese ostavku. O tome možete pročitati OVDE.
Pročitajte još:PUTIN NUDI VUČIĆU: Podršku i moderno naoružanje, ali pod jednim uslovom!ŠEŠELJ RASKRINKAVA: Kriminalne afere u režiji SNS, DS i SPS
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA