Najnovije

DRMA SE STOLICA CRNOGORSKOG PREMIJERA: Knežević pisao Markoviću

Odbegli predsednik Atlas grupe Duško Knežević pisao premijeru Crne Gore Dušku Markoviću.

Duško Marković (Foto: Vlada CG)

- Glava kleptokratskog sistema je umešana u svaku privatizaciju. Nijedna strana investicija ne može da se realizuje ako on ne dobije svoj deo. Osim investicija, on vodi i spoljnu politiku. Bili ste učesnik zajedničkih sastanaka u vili Atlas u Zeti, kada smo primali međunarodne investitore. Znate da posedujem snimke sa tih sastanaka i znate zbog kojih okolnosti su ti investitori onemogućeni da sarađuju sa Crnom Gorom.

Ovo piše odbegli predsednik Atlas grupe Duško Knežević, premijeru Dušku Markoviću, ističući da je Crna Gora pravna država u njoj ne bi bila moguća Limenka, toliko neraščišćenih ubistava, ulice Podgorice ne bi ličile na ulice Čikaga iz 30-tih godina prošlog veka, ne bi narko klanovi vodili glavnu reč i ne bi u svim obračunima na Balkanu tragovi vodili do ljudi iz Crne Gore.

- Ipak, Specijalni tužilac upire prstom u mene, koji sam Crnoj Gori doneo tolike investicije i međunarodne kontakte. Katniću sam problem ja koji sam neumorno radio na promociji Crne Gore, u šta ste imali prilike da se uverite u Vašingtonu kada smo primljeni u NATO, prilikom prijema koji je organizovao potpredsednik SAD, g. Pens. Možda je ta međunarodna eksponaža i bila inicijalna kapisla za napad na mene. Posledica svega je, dodaje Knežević, obznanjivanje svetu da u Crnoj Gori ne postoji pravna sigurnost, da nije pametno investirati u Crnu Goru jer ničija imovina nije sigurna i jer očito ovde ne postoje zakoni nego nasilje i sve što vredi jednog dana će završiti kao vlasništvo Prve familije. Optužujete mene i Atlas Grupu da preko medija vršimo pritisak na institucije sistema. Obaveštavam vas da otpočinjem saradnju i sa stranim medijskim kućama, kojima ću izneti sve zločine koji vaš partijski šef i sadašnji predsednik države napravio. Imate istorijsku ulogu da budete ličnost koja će raskrstiti sa prošlošću, korumpiranim i atrofiranim delom DPS-a i da napravite čistu partiju bez tereta prošlosti. Postojeća nas sve tera u propast i preti da uništi ekonomiju i budžet Crne Gore, koji je i sada na staklenim nogama. Molim vas da budete svesni rizika u kojem se Crna Gora i njen narod nalaze - zaključio je Knežević pismo Markoviću, nastavljajući da rasplamsava aferu koja Crnu Goru trese već četrdesetak dana.

Koliko ruskih i kineskih špijuna ima u Briselu, saznajte OVDE.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Radio komedija: Duško Marković na auto placu

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA