Najnovije

KOSAČEV: Poziv američkog admirala da se izvede ofanziva na Rusiju i Kinu treba shvatiti ozbiljno! Nije još jedna u nizu gluposti!

Poziv američkog admirala vlastima da izvedu ofanzivu na Rusiju i Kinu treba shvatiti ozbiljno, budući da je reč o visokom američkom vojnom zvaničniku čije reči još uvek niko nije osporio, izjavio je šef komiteta Saveta federacije Rusije za međunarodne poslove Konstantin Kosačev.

Konstantin Kosačev (Foto: Jutjub)

„NJegove reči ne treba prihvatiti kao jednu u nizu gluposti od strane američkih zvaničnika. Prvo, on je izuzetno visoki zvaničnik najjače vojske sveta, a drugo, njegove reči još uvek niko nije osporio“, istakao je on.

Kosačev je rekao da nekažnjivost agresivne spoljne politike SAD dovodi do toga da tamošnji visoki zaničnici mogu sebi da dozvole ovakve izjave.

„NJegove reči u potpunosti oslikavaju raspoloženje u Vašingtonu. Najopasnije je to što tamošnji političari i vojni zvaničnici gube kompas i prestaju da na adekvatan način posmatraju na svet“, naglasio je.

Kosačev je ocenio i da je današnja situacija takva da, na primer, ceo svet razmatra da li bi Amerikanci trebalo da izvrše vojnu intervenciju na Venecuelu umesto da na sledećoj sednici Saveta bezbednosti UN sve zemlje zajedno „klepe Amerikance po ušima“.

Ranije je rukovodilac vojno-pomorskih operacija američke vojske admiral DŽon Ričardson pozvao Vašington da pređe u ofanzivu na Rusiju i Kinu.

Pročitajte OVDE kako je američki admiral izazvao na sparing crnomorsku flotu.

Izvor: vostok. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kosačev: Amerika je izgubila vezu sa realnošću.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA