Najnovije

5 poza za sve one koji vole da uživaju u dobrom pogledu tokom seksa

Kada je reč o seksu, pored čula dodira i čulo vida zna da uživa, a seks kao takav može da bude veoma uzbudljiv.

Ilustracija (Foto: Beeg. com)

Za sve one koji vole da uživaju i gledaju partnere dok imaju seks ovo su 5 idealnih poza.

Ful frontal

Kada se partnerka popne i sedne na vas, imaćete savršen pogled na njeno telo. Neka ona sedne na vas dok ste vi podignuti na laktove ispruženih nogu. Neka se ona nagne nazad koliko želi i može i neka se pomera gore dole. U ovoj pozi možete savršeno da stimulišete njen klitoris i tako oboje doživite orgazam.

Seks na kauču

Kleknite pored kauča dok vaša partnerka sedi na ivici. Neka onda legne na leđa i podigne noge na vaša ramena. Ova poza daće vam savršen pogled na njene grudi i videćete koliko joj zadovoljstva pričinjavate.

Seks ispred ogledala

Ovakav seks je veoma uzbudljiv. Neka se vaša partnerka nagne preko  lavaboa dok ste vi pozadi i prodirete u nju. Ukoliko volite malo nastranih stvari, uhvatite je za kosu i pričajte joj prljave reči.

Pogled od pozadi

Ukoliko volite da gledate guzu vaše partnerke tokom seksa, onda probakjte pozu sličnu obrnutoj kaubojki, samo što će ona da se nagne malo viš enapred i podigne guzu na koju ćete u ovoj pozi imati savršen pogled.

Selfi štap

Ako volite malo grublji seks i volite da gledate kako se vaša tela pomeraju jedno pored drugog, onda je dogi poza idealna za vas. Uzmite selfi štap i stimite kratak seksi klip. Gledajte sebe kroz oko kamere dok pomerate štap sa svih strana. Kasnije kada budete gledali sebe u akciji, to će vas možda inspirisati da probate još jednu rundu.

Pristala da ima seks sa strancem za pare, koja cifra je bila dovoljna saznajte OVDE. Umesto što “pržite” svoj mozak ovakvim tekstovima predlažemo vam da krenete da čitate knjige. Naše preporuke pogledajte OVDE.

Izvor: Telegraf/menshealth. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Želela je da oseti penise od 100 muškaraca.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA