Najnovije

MUŠKARCI, PAŽNJA: Žene otkrivaju kako zaista treba da dodirujete njihove grudi!

Pažnja muškarci - ovako žene žele da im dodirujete grudi...

Ilustracija (Foto: Pixabay. com)

Najčešća greška je prejako stiskanje i sisanje bradavica, a većina njih najviše voli da im se priđe s leđa. Najbolje mesto za dodirivanje grudi je ispod tuša...

Kako dodirivati ženske grudi

- Dodirivanje grudi tako da stojite iza leđa partnerke i pritom je masirate je izrazito senzualno budući da ona ne može videti šta radite.

- Poljupci i sisanje grudi mogu biti vrlo uzbuđujući, ali ako se koncentrišete samo na bradavicu i jako vučete, tada lako dolazi do iritacije i osećaja neprijatnosti, pa se koncentrišite i na kožu oko bradavica.

- Dodirivanje grudi ispod tuša idealno je za predigru, jer topla voda širi krvne žile, a sapun deluje kao lubrikant, pa su dodiri još senzualniji.

- Dok je svlačite, protrljajte vrhove njenih grudi preko grudnjaka, to daje poseban podražaj.

- Većina žena preferira nežnu masažu grudi uz pokoji stisak tako da obuhvatite celu dojku umesto stalnog grubog stiskanja. Nemojte duže vreme primenjivati isti pritisak.

- Obratite pažnju na to odmiče li se ili vam spušta ruke sa grudi - znači da želi da pređete na nešto drugo ili pak da joj ne odgovara ta vrsta dodira.

- Kako biste otkrili koliki intenzitet podražaja odgovara na bradavicama, isprobajte to na sebi - muške i ženske bradavice imaju jednak broj nervnih završetaka.

Pristala da ima seks sa strancem za pare, koja cifra je bila dovoljna saznajte OVDE. Umesto da spržite svoj mozak ovakvim i sličnim tekstovima, predlažemo da čitate knjige, naše preporuke pogledajte OVDE.

Izvor: Opušteno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kesićeva pesma u Jutki.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA