Najnovije

KRAJ SKANDALA STOLEĆA? Procureo tajni snimak u aferi "državni udar"! (VIDEO)

Advokati odbrane dostavili su redakciji portala IN4S snimke na kojima Saša Sinđelić u razgovoru sa redakciji nepoznatim osobama govori kako je bio primoravan da učestvuje u montaži tzv. "državnog udara". Izlaskom u javnost tajnih snimaka Saše Sinđelića nedvosmisleno se potvrđuje kraj ovog ove sudske farse, ističe portal.

Sinđelić na tajnom snimku (Foto: Jutjub)

Svedok saradnik Saša Sinđelić, ključni svedok u montiranom procesu za tzv. „državni udar“, u kojem su optuženi srpski državljani i lideri DF-a, na snimku je ponovo porekao da je sve što je svedočio u Višem sudu u Podgorici istina, te da nikakve zavere oko upada u Skupštinu Crne Gore i ubistva Mila Đukanovića nije bilo.

U ekskluzivnom snimku koji je objavio IN4S Sinđelić, na nepoznatoj lokaciji osobi od poverenja govori kako su se stvari zaista odvijale, te da je njegovo lažno svedočenje iznuđeno mučenjem i ucenama. On je na kraju, prema sopstvenom tvrđenju, pobegao sa porodicom u Srbiju, bez znanja crnogorskih tužilaca o tome.

Sinđelić je još jednom ponovio verziju događaja koju je ispričao i na Hepi televiziji kako je otišao u Crnu Goru u nadi da će nevino optuženi ljudi biti brzo pušteni, ali da se to nije desilo.

Na snimku je kazao da iako se dobrovoljno predao crnogorskoj policiji, on je tretiran kao terorista, i tako i uhapšen, te da je držan u samici 23 dana sa upaljenim svetlima i mučen. 

Knežević najavio krivičnu prijavu protiv Đukanovića! Pročitajte OVDE sve detalje o političkom zemljotresu u Crnoj Gori.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA