Najnovije

"Garbage" po prvi put u Beogradu 28. juna! (VIDEO)

Dugoočekivani koncert benda “Garbage” u Beogradu u organizaciji "Charm Music Serbia" održaće se na bazenima „11.april“ na Novom Beogradu 28. juna u 21 – ulaznice su u prodaji od danas!

Grupa "Garbage" (Foto: Charm Music Serbia)

Ulaznice za koncert u prodaji su na prodajnim mestima Tiket Vižion i onlajn na www. tickets. rs Early bird ulaznice po ceni od 2500 dinara u prodaji su do 31.marta ili do isteka zaliha. Nakon toga, regularna cena ulaznice za koncert iznosiće 2900. 

“Garbage” su Širli Menson, Djuk Erikson, Stivi Marker i Buč Vig. Zajedno nastupaju 25 godina i jedan su od najpopularnijih bendova sa kraja devedesetih i početka dvehiljaditih godina i u svetu ali i u Srbiji. Do sada su prodali preko 17 miliona albuma i nastupali u preko 35 zemalja. Objavili su 6 studijskih albuma a trenutno rade na novom, sedmom izdanju koji bi trebalo da završe do kraja ove godine.

Poslednji put nastupili su u našoj zemlji 2005.godine na EGZITU, imali su i najavljivali koncerte u regionu, ali ih nije bilo kod  nas.

Nakon mnogo godina iščekivanja, Garbage je uvrstio i Beograd na listu datuma za 2019.godinu. Budite i vi budni uz „buku“ koju nam donosi ovaj legendarni američki bend, dođite na Bazene „11.april“ 28. juna!

Pročitajte OVDE sve o novim emisijama Ivana Ivanovića.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA