Najnovije

LUČIĆ: Protesti su samo predstava, vlast i opozicija imaju dogovor! Evo kakav! (VIDEO)

Gost emisije "Intervju" bio je Dejan Lučić, naš najpoznatiji pisac špijunskih romana i stručnjak za geopolitiku. Bez dlake na jeziku, u svom stilu, on je najavio i da će Dragan Đilas napraviti svoju političku stranku, što se desilo, a rekao je i da su protesti samo predstava vlasti i opozicije koji imaju dogovor.

Dejan Lučić (Foto: Jutjub)

- Na osnovu onih koji će biti u toj stranci videćemo kom se centralnom komitetu priklonio. Za njega misle da je engleski čovek a može da se desi da okuplja i ljude koji su rusofili da bi sačuvao svoj kapital. Pa, Vučić je rekao da je ovaj ukrao 640 miliona evra, preko gradnje mosta, prodajom medijskog vremena na TV itd...Ako je ukrao, što ga Vučić ne uhapsi? Da li su u dilu? Po tome jesu, pa zar mislite da je Đilasu ili Jeremiću potrebno da se bave politikom? Ne, nego moraju da prave predstavu da ovaj ima opoziciju pa demonstriraju nešto, ako žele da ga sruše neće se šetati od tačke A do tačke B. Iza protesta ne stoji Vučić već britanska i američka obaveštajna služba....rekao je Lučić dodavši da se Vučić više boji Putina nego Trampa.

- Nenad Čanak kaže da proteste organizuje Rusija, šta reći za njega koji prima novac preko Zagreba za svoje separatističke pokušaje, a novac dolazi iz Katalonije, šalje ga DŽordž Soroš. Čanak je protiv naroda, države i agent provokator, kako ga je nedavno nazvao i Sergej Trifunović. Država je ranije bila ozbiljna, Milošević je doveden sa Zapada podržavali su ga Amerikanci, kao i Aliju, Rugovu... svako je verovao da ima američki vetar u leđima i da će pobediti. Svi su oni radili i zaradili pare a Milošević koji je bio blizak Amerikancima kao bankar u odnosu na sve ove političare je bio intelektualna gromada i gospodin čovek. Svi su njegovi imitatori, a on je imitirao Tita, ovaj opet Čerčila..., ispričao je Lučić koji se dotakao i Putinove posete Srbiji...

- Putinova poseta je imala zadatak da podrži Vučića protiv Jeremića i opozicije, da narod zna da su oni eksponenti Zapada što se pokazalo i dokazalo.. spustio je ruku na Vučića i rekao, ti si dobar momak, iako zna da su ga doveli Englezi i Ameri i znaju da se šef američke obaveštajne službe sastajao sa njim što govori da smo kolonijalna demokratija. Od 5. oktobra mi smo faktički okupirani, od obaveštajnih struktura koje kontrolišu vojsku i službe, do poltičara naravno...Vučiću je Putin u kolima rekao, čuvam ti glavu ali drži se rezolicije 1244. I šta beše sa onih 990 vojnika policajaca koji treba da čuvaju granicu između Kosova i Albanije? Ako Albanci naprave ujedinjenje i rušenje granica, istog trenutka treba da buldožerima porušimo granicu između Kosova i Srbije jer tako se razgovara sa Albancima, smatra Lučić, a šta je još ispričao pogledajte u videu.

Pročitajte OVDE sve o specijalnim jedinicama Srbije. Pogledajte videa.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA