Najnovije

PUTIN UČESTVOVAO U ZAUZIMANJU PRIŠTINSKOG AERODROMA? Srpski glumac otkrio tajnu

Uoči premijere filma "Balkanska međa" koji prikazuje događaje s kraja bombardovanja, popularni srpski glumac Miloš Biković prvi put je pričao o svim političkim i društvenim temama u intervjuu za Nedeljnik.

Vladimir Putin (Foto: RIA Novosti)

Film "Balkanska međa" je akciona drama inspirisana stvarnim događajem koji se odigrao 12. juna 1999. godine, kada je bataljon ruskih padobranaca zauzeo aerodrom Slatina u Prištini. Govorio je i o susretu sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom kada mu je u novembru uručio Medalju Puškina.

- Rekao sam Putinu da nas u toku 2019. godine čeka veliki film u srpsko-ruskoj koprodukciji, na šta mi je odgovorio da je on, takođe, u tome učestvovao. "Znam", odgovorio sam. Čudno me je pogledao. Posle sam tek shvatio da je imao na umu samu akciju na aerodromu Slatina, a ja sam mislio da se njegove reči odnose na to da je podržao film - ispričao je Biković.

Film "Balkanska međa" stiže u bioskope na 20. godišnjicu bombardovanja Srbije. Premijera je zakazana za 19. mart, a u redovnoj bioskopskoj distribuciji film će se naći od 21. marta.

Kako su Rusi razotkrili američke planove u Venecueli, pogledajte OVDE.

Izvor: Nedeljnik/RTRS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ruski desant na Prištinu 1999. godine

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA