Najnovije

POSLEDNJA CIRKUSKA PREDSTAVA MILA ĐUKANOVIĆA: Laži pretočene u cifre (FOTO/VIDEO)

Koliko se Milo Đukanović udaljio od svake realnosti, dobar je primer i nedavni intervju koji je dao Radio-televiziji Crne Gore.

Predsednik CG (Foto: Sajt predsednika CG)

Đukanović i dalje veruje da jeftini trikovi koje redovno koristi na skupovima DPS-a mogu da prođu i kod običnih građana čiju iinteligenciju potcenjuje.

NJegova tvrdnja kako je NATO porodica najrazvijenijih svetskih država služe više ѕa izrugivanje jer je većini poznato da su najsiromašnije zemlje Evrope kao Bugarska i Albanija još 10 odnosno 15 godina pre Crne Gore postatle deo NATO  organizacije.


Ilustracija: IN4S

Đukanović godinama promiše totalno besmislenu mantru da je Crna Gora „najača ekonomija“ na Balkanu. Situacija je sasvim obrnuta. Crna Gora je po svojoj snazi tek 161 ekonomija sveta.


Ilustracija: IN4S

Kada se porede ekonomije država i teritorija bivše SFRJ, Crna Gora je mereći BDP po paritetu kupovne moći, ubedljivo na poslednjem mestu sa svega 2.87% u odnosu na ukupno ostvareni BDP.


Ilustracija: IN4S

Situacija je vrlo slična kada se porede države i teritorije tzv. „Zapadnog Balkana“ I tu je crnogorska ekonomija ubedljivo na poslednjem mestu sa svega 4.46% od ukupno ostvarenog BDP-a cele grupe od 248 milijardi dolara.


Ilustracija: IN4S

Crna Gora je posebno krhka jer je ostala bez iole ozbiljne industrijske i poljoprivredne proizvodnje, sa ogromnim tekućim deficitom i velikim javnim dugom.

Kako je Lazanski opisao situaciju na Kosmetu, pogledajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Nekretnine nemam

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA