Najnovije

Za 13. april postoji plan, nećemo odustati dok Vučić ne ode! - Marija Janjušević (FOTO/VIDEO)

Poslanik u Skupštini Srbije i član Predsedništva Dveri Marija Janjušević, gostujući u emisiji “Skeniranje” u produkciji Helmkasta rekla je da nije mason i navela da joj se to "potura" zbog toga što Dveri, a posebno ona aktivno ukazuju na činjenicu da je po sredi "veleizdaja" Aleksandra Vučića i predaja Kosova I Metohije. Ona je navela da je prepiska koja je stigla u javnost "privatna" i da se niko ne pita kako je neko zloupotrebio njenu privatnu prepisku.

Marija Janjušević, poslanica Srpskog pokreta Dveri (Foto: Pravda)

- Potpuno je besmislena priča da sam ja na listu Dveri dospela tako što su, navodno masoni to platili, niko i ništa nije platio - rekla je Janjušević.

Na konstataciju da su o tome govorile i njene stranačke kolege od kojih je jedan, Srđan Nogo, poneo disciplinsku prijavu, Janjušević je kazala da to nije udar samo na nju, nego na Dveri i da treba videti šta je pozadina motiva tih ljudi koji se umesto ozbiljnom politikom i pričom o Kosovu bave “nebitnim stvarima”.

Voditelj i urednik emisije “Skeniranje” – Olivera Milivojčević (Foto: Pravda)

Ona je navela da su se time da li je ona bila u masonima ili ne bavili samo režimski mediji i navela da je objava privatnih prepiski krivično delo.

Ona je rekla da je za 13. april najavljeno veliko okupljanje u Beogradu, opozicija ima plan i da se neće završiti samo šetnjom, da su građani spremni da istraju u zahtevima za smenu Vučića. Ona je istakla da je zanimljivo da je mnogima promakla izjava predsednika Srbije da će “omladinu koja odlazi zameniti migrantima” i zapitala da li je to Srbija kakvu želimo.

- Ko je Vučićev sluga u opoziciji sam će se pokazati. Ima onih koji mu svesno ili nesvesno pomažu napadima na Dveri. Sigurna sam da će se pokazati s vremenom ko je iz opozicije Vučićev pion - rekla je Janjušević.

Autor i voditelj emisije “Skeniranje” je Olivera Milivojčević.

Neizvesno raspisivanje vanrednih izbora. Pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Marija Janjušević: Savez za Srbiju ima veliki potencijal

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA