Najnovije

Ako bude izbora održaće se ovog datuma!

Odluka o održavanju izbora još nije doneta.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

Međutim, kako saznajemo od izvora upoznatog sa dešavanjima na sednici predsedništva SNS-a izbori, ukoliko ih bude, bi mogli da se održe 23. juna.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, juče je na konferenciji po završetku sastanka naglasio da odluka još nije doneta, ali da smo danas bliži odluci nego što smo to bili juče.

- Izbori sigurno neće biti na jesen. Ako ih bude, biće ili u junu, ili na proleće sledeće godine - odgovorio je Vučić na pitanje novinara.

Prema saznanjima, termin u junu bio bi 23. tog meseca.

Prema rečima predsednika, predsedništvo stranke je bilo za raspisivanje izbora dok je on ostao uzdržan.

Predsednik Srbije i SNS Aleksndar Vučić najavio je da 1. septembra kreću unutarstranački izbori u SNS, koji će biti okončani pre kraja godine.

- Hoćemo da vidimo da ljudi koji su dobro radili, u interesu građana, dobiju podršku, a da oni koji nisu radili na takav način tu podršku izgube - rekao je Vučić novinarima nakon sednice Predsedništva SNS.

On je podvukao da su potrebne promene u lokalnoj infrastrukturi, te da je SNS spremna da čuje ne samo predloge članova stranke, već i "običnih" ljudi.

- Kako bismo našli najbolje za budućnost, one koji odlično rade podržali, a smenili one koji su radili loše i čijim su radom građani nezadovoljni - rekao je Vučić.

On je dodao da je na sednici razgovaralo o nekoliko važnih tema, da je on izneo izveštaj o tome dokle se stiglo u razgovorima sa Prištinom, kao i analizu političke situcije u region, ali i u našoj zemlji.

Pročitajte OVDE šta je Lazanski još rekao o NATO agresiji i kakve je podatke još izneo.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vučić: Srbija ne da da je slome, Srbiju ne mogu da pobede

 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA