Najnovije

SKANDALOZNO: Sud ne zanima što je neko u Jutkino ime nudio pare i posao u zamenu za povlačenje prijave o seksualnom uznemiravanju!

Milutin Jeličić Jutka, koga je sedam žena optužilo za seksualno uznemiravanje, ophodio se prema svojim žrtvama kao da su njegovo vlasništvo.

Milutin Jeličić Jutka (Foto: Jutjub)

Zlodela koja im je činio izašla su na videlo, tek nakon što je njegova bivša sekretarica Marija Lukić javno objavila lascivne poruke koje joj je slao. Za dve godine, koliko je bila zaposlena u Opštini Brus, čiji je on dogododišnji predsednik, poslao joj je preko 15.000 poruka.

Pakao koji je preživela, Marija je rešila da javno obelodani, onog trenutka kad je shvatila da protiv lokalnog šerifa više ne može da se bori sama. Tad se saznalo da Jutka nije samo od nje tražio seks. Snežana Bojić takođe je Jeličićeva žrtva, a da stvar bude gora, nesrećna devojka je završila na psihijatriskom lečenju nakon svega što joj je priredio.

Snežana je  ispričala kako je upoznala Jeličića i na koji način se ophodio prema njoj. 

Inače, prema pisanju jednog beogradskog medija,  Andreja je rekla da je Jutka nudio novac i posao da povuku prijavu! 

Ovo je još jedan dokaz u prilog tezi da je tužilaštvo pogrešilo kada nije podiglo optužnicu u Snežaninom slučaju, jer se Jeličić drznuo da pokuša da ih podmiti. Ona je ispričala kako je to izgledalo. 

- Došao je drug mog sina. Jutka ga je poslao da pregovara. Tražio je da Snežana povuče prijavu, a da će zauzvrat dobiti posao i ona i sin. Osim toga, nudio je i novac - "10.000, 15.000, 20.000 evra, nije problem, koliko god treba". Tražili su da Snežana izađe i javno kaže da je lagala. Po savetu koji sam prethodno dobio od policije, prihvatio sam. Na putu do kafane u kojoj je trebalo da se sretnem s Jutkom, prišao sam policajcu i rekao mu gde idem. Čekao sam Jutku 45 minuta, ali se nije pojavio. Snimili smo sve šta nam je nuđeno i audio snimak smo predali policiji. Ipak, tužilaštvo se nije zapitalo zašto Jeličić sve to nudi ako nije kriv - ispričala je Andreja. 

Ovo je naišlo na lavinu komentara na društvenim mrežama. 

Pročitajte OVDE kome je to ukinuta presuda posle 16 godina suđenja.

Izvor: espreso. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA