Najnovije

Mehanizam meke okupacije: Mrežnim ratom srpskom narodu oduzeta snaga duše (VIDEO)

U Srpskom kulturnom prostoru u Novom Sadu održana je tribina "Mehanizam meke okupacije" i promocija knjige "Mrežni rat protiv Srba" autora Slobodana Stojičevića. Na tribini su govorili novinar Milorad Vukašinović, književnik Dragoslav Bokan i autor knjige Slobodan Stojičević.

Bokan, Stojičević i Vukašinović (Foto: Srpski kulturni prostor)

Vukašinović je mrežne napade SAD uiporedio sa virusom side koji obara imunitet organizmu koji kasnije umire jer ne može da se izbori ni sa lakšim bolestima ističući da je cilj tog napada potpuno uništenje srpskog naroda.

- Nikada se Srbi i nikada se svet nije suočio sa jednim ratom čiji se zuavršetak apsolutno ne naslućuje – rekao je Vukašinović.

Vukašinović je rekao da je Stojičević svojom knjigom “Mrežni rat protiv Srba” razobličio američku strategiju na kojoj radi 5000 ljudi u SAD i da je na taj način i dao odgovor da je moguće boriti se protiv mrežnog napada.

Dragoslav Bokan je rekao da je knjiga “Mrežni rat protiv Srba” važan saveznik u odbrani od američkog napada na dušu i svest ljudi.

- Situacija je zastrašujuća, situacije je kao 1942. u NDH. Samo što nema koljačkih kama, samo što nas niko ne seče po grlu, ali nam decu uzimaju, preko drugova i drugatrica, preko škola… Škole ne služe da obrazuju decu, da budu u otporu prema onome što ih porobljava već služe da decu uvuku u sistem… Sa profesorima koji isporučuju ono što im je rečeno, sa ministarvima koja rade ono što im kaže Vlada, sa Vladom koja otvara ona sablasna poglavlja nha putu gde nas neće – objasno je Bokan.

On je rekao da je mrežnim ratom narodu oduzeta snaga duše i snaga duha, kao i razumevanje koliko je važna crkva.

Slobodan Stojičević je govorio o mehanizmima mrežnog rata i ciljevima američkog napada na Srbe. On je objasnio da je obradio teme ekonomije, informativnog prostora i SPC iako je su pod napadom i drugi segmenti srpskog društva.

Govornici su istakli da je pravoslavna duhovnost i aktivan liturgijski život, post, molitva i prčešće prvi korak u pobedi protiv onih koji vode mrežni rat protiv Srba.

Knjigu možete naručiti na telefon 063 102 28 55 ili na linku OVDE. Čitoaci iz inostranstva elektronsko izdanje knjige "Mrežni rat protiv Srba" mogu kupiti na sajtu Novinarnica na linku OVDE. Knjiga se može nabaviti i u knjižarama "Delfi".

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA