Najnovije

Predstavljanje knjiga publiliste Biljane Živković u SKC "Ćirilica"

U Srpskom kulturnom centru "Ćirilica", Skerlićeva ulica 12. u Beogradu, u četvrtak u 19 sati će biti upriličeno istorijsko veče na temu prekrajanje istorije, umanjenje srpskih žrtava i pojava novoistoričara koji uprkos naučnim istraživanjima i dokazima koji su izneli naši poznati naučnici umanjuju broj žrtava NDH-a.

SKC "Ćirilica" (Foto: Pravda)

U četvrtak će u našem malom hramu kulture biti upriličeno izuzetno istorijsko veče. Prekrajanje istorije, umanjenje srpskih žrtava i pojava novoistoričara koji uprkos naučnim istraživanjima i dokazima koji su izneli naši poznati naučnici kao što je profesor Srboljub Živanović,koji je bio naš gost, a u novije vreme i naučnici svetskog glasa kao što je Gideon Grajf, koji takođe tvrdi da je Jasenovac Balkanski Aušvic (veza ju tjub), iznoseći da su ustaše ubijale Srbe i ostale narode na 57 načina.

O svemu ovome priča Biljana Živković, član SKC „Ćirilica“ Beograd, poznati publicista, iznoseći sve ovo diplomatskim činjeničkim jezikom. Autor je reportaža, članaka, zapisa, putopisa po evropskim i azijskim zemljama, i intervjua sa domaćim i inostranim znamenitim ličnostima iz sveta geopolitike, diplomatije, vojne doktrine, istorije, filozofije, duhovnosti. Do sada je objavila 16 knjiga… Ona je učesnik na preko 15  međunarodnih i domaćih naučnih skupova iz oblasti srednjovekovne istorije, istorije Novog veka,  istoriografije SPC, međunarodnih odnosa, istorije i značajaj srpskog jezika i pisma. Napisala je i tri romana.

Pored Biljane Živković gosti Ćiriličnog centra istine biće i eminentni gosti. Ulaz je slobodan.

Žena i četvoro dece izgoreli u požaru u Nemačkoj, sumnja se da su Srbi, više saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Američki mrežni rat protiv Srba.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA