Najnovije

"Žena i ja smo probali grupnjak!" Ispovest muškarca koji je želeo da eksperimentiše, pa se gorko pokajao!

Supruga i ja smo imali divan brak, pun ljubavi. Onda smo upoznali par svingera i rešili da eksperimentišemo. Goru odluku nismo mogli da donesemo jer ja više ne mogu ni da je pogledam!

Ilustracija (Foto: printsrin)

Nedavno smo se doselili u novi grad gde smo uspeli da sklopimo svega par površnih prijateljstava. Najviše se družimo sa još jednim bračnim parom, zvaću ih Hari i Sali kako bih im zaštitio identitet. Prošle noći smo zajedno svi išli na karaoke i negde oko jedan izjutra, kada smo već bili pripiti, počeli smo da pričamo o nastranostima koje volimo u seksu. Oni su stari, iskusni svingeri i ponudili su mi da se žena i ja pridružimo u krevetu, i ostavili smo to kao temu za razgovor kada se otreznimo.

Otišli smo taksijem do našeg stana, jer je plan i bio da prespavaju kod nas. Napravili smo piće, iskokali kokice, a onda je Sali počela da priča o tome šta sve voli da radi u krevetu. Moja žena je inače sklona svom polu, i odjednom je ponudila Sali da odu u spavaću sobu, i to same. Sali je rekla da je zanimljivije da to rade pred nama, pa su počele da se ljube i skidaju. Sari je pogledala u Harija i rekla mu da se skine. Pogledao sam u ženu, ona mi je klimnula glavom, pa sam i ja počeo da se skidam. Onda smo svi krenuli u spavaću sobu.

Moja žena je ljubila Sali, ja sam svojoj ženi pružao oralni seks, Sali je meni pružala oralni seks, a moja žena je to radila Hariju. To je bilo neverovatno, a onda sam odjednom video kako Hari ima seks sa mojom ženom. Izgubio sam erekciju i uplašio se. Međutim, njih dvoje se uopšte nisu obazirali na mene i Sali. Onda sam ja probao da iniciram seks sa Sali, ali ne ide mi. Hoću svoju ženu i ona to primećuje, pa odustaje od mene. Četvorka se, kao, nastavlja, ali ja imam erekciju samo kada se približim svojoj ženi. Najviše vremena u seksu provode moja žena i Hari, a ja mislim da će mi srce prepući.

Ja pokušavam da imam seks sa Sali i radim isto što bih radio sa svojom ženom, ali Sali nije moja žena i ne odgovara mi na način na koji odgovara moja žena. Opet gubim erekciju i izvinjavam se Sali, dok čujem kako moja žena stenje iza mene. Onda priznajem Sali da ne mogu više to da podnesem i da me cela situacija boli. Sali mi kaže da sam dobar i nežan čovek, ustaje i šapuće nešto svom mužu. Onda on i Sali odlaze u spavaću sobu za goste. Ja ostajem u sobi sa ženom i izvinjavam joj se. Ona kaže da je sve u redu i da samo treba da nas dvoje imamo seks kako bih oterao iz glave prizore nje sa drugim čovekom. Pijana je, nema pojma šta govori i uopšte ne shvata koliko me je povredila cela situacija. Ona je samo insistirala na seksu.

Ustao sam i otišao na trem gde sam pušio jednu za drugom do jutra, sve dok Hari i Sali nisu ustali. Morali su da idu rano, a ja sam u glavi vrteo sva pitanja. Pitao sam se da li me žena i dalje voli, da li joj je seks sa Harijem bio bolji, zaklinjao se da više nikad neću ići na karaoke, pitao se da li uopšte ja volim svoju ženu i dalje. Hari i Sali su se spremili i otišli, a ja sam otišao kod žene u sobu. Tek sad je počela da shvata šta se desilo sinoć. Uopšte nije ni znala da Sali i ja nismo imali seks. I dalje je insistirala da nas dvoje imamo seks kako bih zaboravio na scene od sinoć. Bio je to seks iz ljutnje i uopšte mi nije prijao. I dalje smo pokušali da pričamo, ali bih ja pao u očaj kada bih se setio nje i kako je uživala u seksu sa Harijem.

Na kraju sam se naterao da pitam ženu da li bi volela da nastavi sa svingovanjem. Rekla mi je da bi rado nastavila i da joj se dopalo. Od tada nam bračni odnosi, koji su bili fantastični, ne liče ni na šta, i pretpostavljam da smo pred razvodom. Više ne mogu da pogledam u svoju ženu a da je ne zamislim kako stenje u Harijevom zagrljaju. Bojim se da nam je brak propao.

Katarina je profesionalna sponzoruša, zarađuje preko 4.000 evra mesečno, a zbog jednog detalja će vam se prevrnuti želudac. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: thoughtcatalog. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Svingeri u Srbiji

 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA