Najnovije

POSLE SIME, JUTKE I BABIĆA - NOVA SNS AFERA: Teške optužbe - radnik se ubio zbog pritiska uprave javnog preduzeća

U holu Narodne skupštine RS deo opozicije, koji bojkotuje njen rad, otpočeo sednicu "paralelnog parlamenta", ne priznajući parlament koji se održava u plenumu. U okviru rada "paralelnog parlamenta" postavljana su poslanička pitanja. U ime poslaničke grupe Dveri, poslanička pitanja postavio šef poslaničke grupe Boško Obradović. On je izneo žestoku optužbu da se magacioner jednog javnog preduzeća ubio jer je pritiskan da prikrije manjak koji je napravilo rukovodstvo.

Boško Obradović (Foto: Dveri)

Povod za postavljanje pitanja bio je nemili događaj koji se dogodio pre par dana kada je magacioner “Elektroizgradnje” iz Beograda, firme čiji je osnivač Grad Beograd, Voja Terzić, sa trideset godina radnog staža,  izvršio samoubistvo posle sastanka rukovodstva.

„Ovo je nastavak niza afera na koje sam ukazivao prethodnih dana, počevši od predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke, preko Bogdana Labana, gradonačelnika Subotice, Zorana Babića, direktora Koridora, Dragoljuba Simonovića, predsednika opštine Grocka, sve do Bojana Bojanića, direktora Laste”, rekao je Obradović.

- Prema informacijama koje imamo, sumnja se da kada je na Terzića izvršen pritisak  da potpiše zalihu nepostojećeg kabla, kako bi papirološki pokrio mahinacije nadređenih, nije izdržao dalje propadanje firme i rešio da sebi oduzme život, ne želeći da bude odgovoran za pljačku, niti da pristane na korupciju. Naime, njemu je za uzvrat ponuđeno da njegov sin postane šef transporta preduzeća, na šta pokojni Terzić nije pristao – saopštio je Obradović a zatim postao niz pitanja o radu “Elektroizgradnje”.

Radikali se u Parlamentu pojavili u novim majicama, na njima nije Šešelj, o čemu se radi saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA