Najnovije

RADIŠIĆ OTKRIVA: Stručnjaci Vojske Jugoslavije analizirali rušenje kula bliznakinja u NJujorku, reč je o... (VIDEO)

Gost emisije "Intervju" bio je prof. dr Svetozar Radišić, pukovnik Vojske Srbije u penziji. Ekspert za strategiju i vojnu doktrinu, borbenu gotovost, „svedimenzionalnu odbranu“, „psihološki rat“, „neoružane oblike agresije“ i „novi svetski poredak“ izneo je teške optužbe na račun SAD povodom događaja 11. septembra 2001. godine i kasnijim vojnim intervencijama koje su usledile.

Svetozar Radišić (Foto: Jutjub)

Radišić je ispričao da je sa svojim kolegama iz Vojske Jugoslavije  analizirao snimke napada na Svetski trgovinski centar u NJujorku i da je utvrđeno da su “kule bliznakinje” srušene eksplozivom a ne od avio udara kako glasi zvanična verzija događaja.

- Reč je o inžinjerskom rušenju – tvrdi Radišić.

On je analizirao i ponašanja tadašnjeg predsednika SAD DŽordža Buša u trenutku kada je tokom posete osnovnoj školi dobio vest o napadu na NJujork. Radišić veruje da je Buš znao šta će se dogodidi i da se na snimcima vidi njegova nerovza dok isčekuje da ga obaveste o isplaniranom napadu.

Radišić objašnjava da američke službe toliku manipulišu informacijama da ni mnogima u Americi, pa čak i predsedniku SAD, često nije jasno šta je istina a šta manipulacija.

U Srbiji je nedavno izašla i knjiga “mrežni rat protiv Srba” autora Slobodana Stojičevića koja se bavi neoružanim ratom protiv Srbije, knjigu možete poručiti OVDE.

Putnici počeli da se guše u autobusu iz Sarajeva, šta je bio uzrok saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Intervju sa Slobodanom Stojičevićem o američkom specijalnom ratu protiv Srbije.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA