Najnovije

ŠAROVIĆ PROZVAO NAPREDNJAKE I VUČIĆA: Šta će učiniti ako Šiptari zauzmu Gazivode osim... (VIDEO)

Poslanik Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović žestoko je kritikovao Srpsku naprednu stanku tokom sednice Odbora za Kosovo i Metohiju u Skupštini Srbije. Skandalozno je što sednici odbora nije prisustvovao direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

Nemanja Šarović (Foto: Jutjub)

On je rekao da je aktuelna vlast spreman da se odrekne Kosva i Metohije zarad navodnog puta u Evropsku uniju. On je postavio niz nezgodnih pitanja oko pregovora u Briselu, formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) i radu direktora Kancelarije za Kosovo Marka Đurića.

On je uputio direktno pitanje Đuriću kako je Srbija piobedila Šiptare 5:0 kada je Srbija ispunila sve obaveze iz Briselskog sporazuma dok Šiptari nisu ispunili jednu jednu koja se tiče ZSO.

Šarović je pitao sa kojim ciljem Vučićev režim i dalje pregovara sa Šiptarima ako nisu uspinili ni jedan dosadašnji sporazum i kada u tome posreduju zemlje EU koji su bombardovale Srbiju i okupirali Kosovo.

Šarović je upitao šta čini vlast SNS i Aleksandra Vučića u zaštiti Gazivoda i Trepče.

- Šta će Vlada Srbije učiniti osim jeftinih populističkih poruka. Da li ćete čekati da šiptarska vojska zauzme Gazivode pa da se opet žalite EU i SAD, pa da kukate kako nema reakcije i kako je nepravedna EU, ili ćete uraditi nešto konkretno – pitao je Šarović.

On je rekao da je režimu bitnija EU od Srbije. Šarović je rekao da je pitanje Kosova i Metohije pitanje svih Srba i da niko nema tapiju da ga se odrekne.

Kako je ruski lovac presreo NATO špijunske avione iznad Baltika pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Američki specijalni rat protiv Srba.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA