Najnovije

PIVLJANIN: Vučić je u iznudici i verovatno će napraviti neku grešku! (VIDEO)

Podeljenost i tenzije u društvu su velike, i vreme je da se situacija smiri i stabilizuje, ocenio je novinar Blica Ranko Pivljanin. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u iznudici, verovatno će napraviti neku grešku u mehanizmu sopstvene vlasti, dodao je on.

Ranko Pivljanin (Foto: Jutjub)

Tenzije i podeljenost u društvu su velike, i vlast ih zaoštrava sa svoje strane, najavljuju se mitinzi, ali vreme je da se to reši na miran način, ne bi valjalo da se podeli društvo i dođe do nečega što ne treba, kazao je Pivljanin.

Govoreći o protestima, Pivljanin je rekao da je opozicija previše podigla lestvicu sa zahtevima za ostavke, Vučića, premijerke Ane Brnabić i predsednice skupštine Maje Gojković.

- Niko nije toliko naivan da pomisli da će 14. aprila Vučić ili Brnabić podneti ostavke. Veliki protest 13. aprila može da bude neka vrsta apdejtovanog upada u RTS, u smislu masovnijeg okupljanja, da se održi ta vatra, da protesti ne umru - smatra Pivljanin.

Kako je rekao, vlast se preračunala u proceni trajanja protesta, očekivala je da protesti traju kao vilin konjic. Vlast reaguje nervozno i više je ona učinila u izvođenju ljudi na ulice nego opozicija, odnosno ima veći mobilizatorksi faktor od SzS.

- Vučić je u iznudici i verovatno će napraviti neku grešku u mehanizmu sopstvene vlasti. NJegov pad je instaliran u sistemu njegove vlasti, monster partiji, zahtevima koje imaju, opštoj korumpiranosti, tu će krenuti raspad. Pre nego što će opozicija napraviti veliki proboj po bilo kom osnovu - smatra Pivljanin.

Pročitajte OVDE ko zavodi red u crkvi i kako.

Izvor: N1

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA