Najnovije

MADURO: Sledbenici Adolfa Hitlera vladaju u SAD (VIDEO)

Venecuelanski predsednik Nikolas Maduro je saopštio da sledbenici Adolfa Hitlera vladaju u Sjedinjenim Američkim Državama.

Maduro (Foto: RIA)

"Mislim da je Adolf Hitler na drugoj strani. Rasisti i fašisti ne vladaju u Venecueli, oni vladaju više na severu. Ovde u Venecueli vladaju ljudi", rekao je Maduro na državnoj televiziji.

Prema rečima Madura, američki potpredsednik Majk Pens ga je uporedio sa Hitlerom i pozvao svet da se ujedini kako bi se borio protiv njega.

"Ali ja sam jednostavna osoba, od naroda, radan čovek, ja sam humanista, duboki hrišćanin. Nikada u životu nisam dao naređenje da se negde napadne, i to neću učiniti, nećemo to učiniti", rekao je Maduro.

"Mi nismo ljudi sa vojnim bazama širom sveta, kao što ste vi, gospodine Pens. Vi imate 800 vojnih baza na svetu. Vi okupirate, napadate, bombardujete zemlje sveta već decenijama, podržavate državne udare. Ja sam hrišćanin, revolucionar, socijalista od Hrista, bolivijski, učen o vrednostima, na primeru i mislima našeg osloboditelja Simona Bolivara”, rekao je venecuelanski predsednik Nikolas Maduro.

"Oni misle da mogu da izdaju naređenja Venecueli i svetu. Trebalo bi da znate da ne vladate u Venecueli, potpredsedniče Majk Pens, niti Tramp. Venecuelanski predsednik bira narod. Oni žele da promene vlast u Venecueli, prete u Savetu bezbednosti UN-a vojnom invazijom. Tako nešto nikada nismo videli. Učinilo mi se da je on predsednički kandidat, ali Majk Pens ne može biti predsednički kandidat Venecuele. Vidio sam oči Majka Pensa i čudan sjaj u njegovim očima.“, rekao je Maduro.

Stara Amerika se bliži kraju, kakve Sjedinjene Države će se pojaviti pročitajte OVDE.

Izvor: vostok.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA