Najnovije

HAOS U MAJDANPEKU! SVE JE SNIMLJENO: Članovi SNS napali aktiviste Dveri (VIDEO)

Pokret Dveri saopštio je danas da su aktiviste Dveri u Majdanpeku napali članovi Srpske napredne stranke i zamenica predsednika te opštine Elvira Duda Toskić – Jovanović, a sve se dogodilo kada su pokušali da zabeleže mali odziv Majdanpečana na beogradski miting "Budućnost Srbije".

Incident u Majdanpeku (Foto: Jutjub)

U saopštenju se navodi da se incident dogodio danas u blizini autobuske stanice u Majdanpeku, kada su aktivisti Dveri Marko Radulović i Boban Tošić iznenađeni malim odzivom žitelja Majdanpeka odlučili da, putem fejsbuk video strima, upoznaju javnost sa tim.

- Kada su ih malobrojni razulareni naprednjaci uočili počele su da im uzvikuju uvredljive komentare, a pomenuta zamenica predsednika opštine surovo je nasrnula, prvo na Tošića, a potom i na Radulovića i otela im je telefone - tvrde iz pokreta Boška Obradovića.

Prema navodima iz saopštenja, kada je Tošić drugim telefonom pokušao da nastavi strim, jedan od, kako se navodi, članova Vučićeve klike ga je više puta po ruci udario držaljom koja se koristi za zastave i pretio mu smrću.

Iz pokreta Dveri tvrde da je Duda Toskić oteti Radulovićev telefon htela da baci u blizini Majdanpeka i tek je na intervenciju lokalne policijske stanice odustala od ove namere.

- Dveri najoštrije osuđuju ovakvo ponašanje i očekuju da nasilnici budu kažnjeni u skladu sa zakonom - zaključuje se u saopštenju.

Vučić ima da pukne od besa. Pogledajte OVDE šta mu je priredila opozicija.

Izvor: FoNet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Zoran Kesić i Ivan Ivanović o Vučiću

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA