Najnovije

ALBANAC PROVOCIRAO SA ZASTAVOM U BEOGRADU: Pobegao, pa se hvalio po društvenim mrežana

Srpska desnica najoštrije osuđuje kukavičku provokaciju nepoznatog Albanca koji se slikao sa zastavom Albanije u centru Beograda, a zatim pobegao, da bi nakon toga tu sliku širio na društvenim mrežama.

Albanska provokacija (Foto: Srpska desnica)

"Kao i svaki hrabri Albanac, i ovaj je imao hrabrosti na 5 sekundi da se iz automobila u pokretu slika u centru Beograda sa njihovom zastavom, a zatim je pobegao glavom bez obzira jer zna da u Srbiji i dalje postoji jako patriotsko uporište, kakvo je Srpska desnica i da takva provokacija ne bi prošla samo sa nemim posmatranjem" istakao je predsednik Srpske desnice Miša Vacić koji je ujedno pozvao i državne organe da reaguju tim povodom.

"Lik i identiten te šiptarske junačine nemamo jer, naravno, nije imao hrabrosti da stane svojim imenom, prezimenom, glavom i bradom iza ovog kukavičkog poteza, ali imamo njegove registracione tablice, a to je dovoljno da Ministarstvo unutrašnjih poslova reaguje i detaljno proveri ko to provocira u ovo vreme kada se tenzija svakodnevno može osetiti u vazduhu. Stoga apelujem na ministra Stefanovića da policija pronađe dotičnog provokatora i kazni ga u skladu sa zakonom jer će u suprotnom sledeći put reagovati narod, a to bi onda bio dokaz da državni organi ne rade posao kako treba i da narod mora da uzme pravdu u svoje ruke" upozorava Vacić.

"Šiptarski teroristi lažne države Kosovo su hapsili zvaničnike ove zemlje koji su uredno najavili svoj dolazak, a sada misle da mogu da provociraju i u sred Beograda! U napred ih upozoravamo da mi iz Srpske desnice to nećemo tolerisati" bio je jasan Vacić.

Srpska desnica podseća građane Srbije da je stanje teško, tenzije su velike i da moramo uvek i svuda braniti Svetu srpsku zemlju - Kosovo i Metohiju. Napadi i provokacije su konstantne, pritisci su ogromni i zbog toga je važno da se nikada i nigde ne opuštamo i da nikada i nigde ne dozvoljavamo da ovakve "junačke" provokacije prođu bez reakcije.

'’Nema predaje, nema podele - Kosovo je Srbija. Dogodine u Prizrenu!'’, rečeno je u sapštenju Srpske desnice.

Kako Republika Srpska raketama brani Srbiju, pogledajte OVDE.

Izvr: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šiptar proziva Srbe u Beogradu na litiji

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA