Najnovije

ALBANCI SUDE HEROJIMA S KOŠARA, DIKOVIĆU I LAZAREVIĆU ZA RATNE ZLOČINE NA KOSOVU! Pakleni plan Haradinaja i Tačija, na sve su spremni!

Albanci na Kosovu imaju pakleni plan, a to je da Osnovni sud u Prištini nezvanično bude sud za Srbe i da na osnovu takozvanih ratnih zločina od Srbije potražuju oko 5.000 Srba među kojima su LJubiša Diković, ali i general Vladimir Lazarević, ali i mnogi junaci, vojnici sa Košara.

Haradinaj i Tači (Foto: Tviter/printskrin)

Namera zvaničnika iz Prištine je da viđenije Srbe, ali i srpske vojnike koji su 1999. godine bili na Kosovu potražuje zbog navodnih ratnih zločina.

Da se nezvanično radi o cifri od oko 5.000 ljudi ranije je potvrdio i sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je rekao da bi ulazak Kosova u Interpol doveo i do povećanja broja poternica, to jest poternica protiv 5.000 Srba, učesnika u sukobu 1999.

- Ti ljudi, kako je kazao, neće znati da li mogu da putuju, i stvaraće se tenzije na dnevnom nivou i dodatni sukobi - rekao je ranije predsednik Aleksandar Vučić.

Prema rečima izvora bliskog vlastima u Prištini Albanci nameravaju da na spiskove za suđenja stave i viđenije Srbe.

- Na spisku osumnjičenih sigurno će biti i Diković, Lazarević, ali i heroji s Košara. Jer je cilj da se za sve okrive Srbi i da se Specijalni sud za OVK totalno baci u zaborav pričom o srpskim zločinima - otkriva izvor.

Ono što posebno zabrinjava Srbe na Kosovu, ali i u Srbiji je činjenica da će Euleks povući svoje sudije i da će tim sudovima vedriti i oblačiti Albanci.

I Predsednica vlade Ana Brnabić izjavila je u ponedeljak da ne očekuje da će se kosovski sudovi, koji su od Euleksa preuzeli slučajeve ratnih zločina, na ozbiljan način baviti tim poslom.

Ostaje da se vidi…

Pročitajte OVDE šta kaže Lazanski o “Rambo Srbima”.

Izvor: espreso. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Albanci su snimali stravične zločine / Haradinaj ne krije da je ubijao Srbe.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA