Najnovije

BORA O NASTUPU NA SNS MITINGU: Vučić i Dačić rade konkretno za Srbiju, nisu kao "žuti" koji su prodali Kosovo!(VIDEO)

Članovi "Riblje čorbe" za "Novosti" su dali zajedničku izjavu da današnja vlast radi konkretno za Srbiju, te da im je čast da dele binu sa junacima sa Košara.

Čorba na mitingu (Foto: Jutjub)

- Odlučili smo da sviramo iz čisto patriotskih razloga. Vučić, Dačić i drugi konkretno rade za Srbiju, a u zahtevima opozicije vidimo isključivo želju za vlašću. Ne želimo da sviramo za "žute", koji su prodali Kosovo budzašto. Ne želimo da sviramo za onu što šamara nesrećnika sa Kosova. Čast nam je da delimo binu sa junacima sa Košara. Savest nam nalaže da pevamo za Srbiju - navedeno je u izjavi koju su potpisali svi članovi grupe "Riblja čorba".
 
Grupa je nastup na mitingu počela pesmom "Radiću šta god hoću".
 
- Vidim da ste doputovali odasvud. Drago nam je da ovde sviramo za budućnost Srbije-rekao je Bora Đorđević. Nastup je završio porukom "Kosovo je Srbija".

Pre "Riblje čorbe" pevao je Aca Lukas. 
 
- Drago mi je što sam predgrupa najvećem čoveku u Srbiji. Kako je dobro zvati se Aca i stajati ispred ovoliko ljudi-rekao je Lukas, koji je nastup završio pesmom Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa".

Na kraju mitinga nastupio je Oliver Mandić. On je uoči skupa rekao da je "najmanje što može da učini u trenutku kad je naša zemlja napadnuta sa svih strana, da izađe pred ljude koji su se okupili u Beogradu".
 
- Verujem da u ovom trenutku svi moramo da budemo na liniji odbrane zemlje i ispunimo našu patriotsku dužnost-rekao je Mandić, koji je istakao da se među prvima učlanio u SNS.

Pročitajte OVDE šta su rekle svetske agencije o Vučićevom skupu.

Izvor: novosti. online

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA