Najnovije

Evo koja poza nas najčešće dovodi do vrhunca - i ne nije ona za koju mislite!

Zanimljiva anketa u kojoj je učestvovalo 5000 ispitanika, donosi zanimljive podatke o orgazmima širom sveta - koliko često glumimo, koliko često svršavamo i u kojoj pozi najviše stenjemo od uzbuđenja...

Ilustracija (Foto: Pixabay. com)

Samo što nismo ušli u mesec orgazama, a koji bi bio bolji način da ga proslavimo nego da otkrijemo poneku prljavu tajnu o orgazmima širom sveta? Svi ih volimo, ali do danas nismo znali da se neki sećaju svog prvog velikog "O". Želite čuti više? Čitajte dalje...

Koliko su česti?

LELO anketa otkrila je da gotovo polovina ispitanika uvek ima orgazme za vreme seksa sa svojim partnerom, tačnije njih 46.1%. Ovo zvuči kao da nema razloga za brigu, zar ne? Tim više ako dodamo podatak da se samo 4.7% izjasnilo da nikad ne doživljava vrhunac sa svojim partnerom.

Što se tiče solo igre i orgazama - za onih 74.4% koji ga uvek postignu, ne možemo ništa učiniti, ali za 20.2% "često", 2.6% "retko", ostatak "jako retkih" i "nikad" imamo predlog. Zašto ne potražite pomoć LELO igračaka koje garantiraju zadovoljstvo bez obzira na to jeste li u vezi ili ne.

I samo informacija za širu sliku; 10.4% ispitanika ima orgazme svakodnevno, 60.3% nekoliko puta nedeljno, a 22.7% vas ima nedeljno orgazme.
 
Žao nam je čuti za 3.7% onih koji ih imaju mesečno, 2.3% retko i 0.5% nikad.

Poteškoće i izgovori

A zašto zapravo ne možete postići orgazam tokom seksa s partnerom? Većina s 28.9% se ne može opustiti, 26.2% nema dovoljno klitorisne stimulacije, a ostatak je naveo različite izgovore: opterećenost fizičkim izgledom, nedostatak komunikacije, umor, stres, previše alkohola…

Osim provokativnim donjim rubljem, seksualni život možete začiniti i s malo dirti toka, ali i igračkama. 

Glumatanje

52.7% ispitanika priznalo je da je glumilo orgazam, a ostatak od 47.3% to nikad nije napravilo.

Što se tiče razloga, 38.6% je glumilo kako bi se partner dobro osećao, a 24.6% da što pre završe seks.
 
LJudi, nemojte glumiti orgazme! Na kraju ćete vreme potrošiti na to da probate što bolje odlumiti i nimalo nećete uživati. Važnija stvar je da otvoreno pričate sa svojim partnerom i pomognete mu da nauči kako da vam priušti orgazam. Znamo da to nije jednostavno za napraviti, ali će sigurno ispraviti stvari.

Vreme za seks igračke

Dvostruka nevolja - 46.2% ispitanika ankete često i ponekad koristi seks igračke. Anketa je otkrila da ih 4.5% nikad ne koristi, a 3.1% ih je probala, ali ih ne poseduje. A to se mora promeniti. Pretraživanje stranica sa seks igračkama, može vas upoznati sa željama za koje niste znali. Otkrivanje novih spoznaja u seksu može otvoriti rasprave i potaknuti fantazije koje su prethodno bile neostvarene. Još jedan razlog za seks igračke je činjenica da je 60% ispitanika priznalo da je lakše postići orgazam uz pomoć intimnih dodataka. Mislimo da je vreme za šoping.

Poze i delotvornost

Iznenađenje - dogi stajl poza pobeđuje sa 31.9% ispitanika koji kažu da je to za njih najbolja poza za postizanje orgazma. Sledi klasik, misionarska poza, gde je 26.9% reklo kako je to njihova "it" poza. "Kaubojka" je dobila podršku kod 18.2% ispitanika.

Slatka sećanja

Da, neki se zaista sećaju svog prvog orgazma - 59.3% sanjari o onim prvim trncima koji prolaze kroz njihovo telo... Možda je upravo to razlog današnjih intenzivnih orgazama - na lestvici od 1 do 10, 33.3% dalo je ocenu 8, a 23.6% čak i više - devetke i desetke. Jedan veliki "O" za njih!

Pročitajte OVDE zanimljivu ispovest jedne žene.

Izvor: gloria. hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA