Najnovije

KOMANDA DŽIHADISTA U IDLIBU POTPUNO RAZBIJENA! Rusi pokrenuli odlučnu operaciju! Suhelovi Tigrovi udarili žestoko! (VIDEO)

Rusko vazduhoplovstvo je u sredu ujutro izvelo strateški napad na zapadne delove pokrajine Idlib. Prema izvorima u Damasku, napad ruskih vazduhoplovnih snaga u sredu bio je usmeren na nekoliko lokacija u planinskoj regiji DŽabal al-Zavija u Idlibu.

Ruska vojska u Siriji (Foto: Jutjub)

Među ciljevima ruskih vazduhoplovnih snaga bili su komandno-kontrolni centar i komunikaciona baza u ruralnom gradu Tal Al-Nabija u Idlibu. Kao i uvek, rusko ratno vazduhoplovstvo bombarduje položaje Hadžat Tahrir al-Šama u severozapadnoj Siriji kada imaju koordinate položaja džihadističke grupe.

Pre bombardovanja džihadista u severozapadnoj Siriji, rusko vazduhoplovstvo obavestilo je svoje partnere iz turske vojske o planovima da bombarduju lokacije koje pripadaju Hadžat Tahrir al-Šamu ili Turkestanskoj islamskoj partiji.   

Napad ruskih ratnih snaga na položaje Hadžat Tahrir al-Šama u Idlibu u regionu DŽabal al-Zavija došao je samo dva dana nakon što su džihadisti gađali položaje sirijske vojske u severozapadnoj Hami.

Grupa “Taha” koja pripada sirijskim “Tigrovima” oborila je džihadistički dron pre nego što je stigao da ispustiti bombe na vladine položaje u ravnici Al-Gab.

Novi šamar Vašingtonu. Kineski vojnici stigli u Venecuelu. Pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Neustrašivi sirijski “Tigrovi” kojima komanduje general Suheil al Hasan jedna su od najelitnijih oružanih vladinih formacija u Siriji.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA