Najnovije

Srpska desnica osudila opsadu Skupštine grada

Srpska desnica najoštrije osuđuje opsadu Skupštine grada od strane nasilnog dela opozicije i smatra sramnim takav način borbe za dolazak na vlast.

Miša Vacić (Foto: Jutjub)

"U gradskoj skupštini, u trenutku kada su nasilnici pokušali da u nju upadnu održavao se Savet za rodnu ravnopravnost, a to nikome ne bi smelo da smeta. Taj kome to smeta neka se zapita kakvim vrednostima se vodi", kazao je Miša Vacić, predsednik Srpske desnice.

On je još dodao i to da je on sam, kao i stranka na čijem je čelu, protiv ove gradske vlasti, ali da nasilje nije put kojim će se oni ubuduće služiti.

"Svi članovi Srpske desnice bili bi najsrećniji kada bi se vladajuća struktura gradske vlasti dopunile novim kadrovima desničarskog opredeljenja. Međutim, to se ne sme dogoditi nasiljem koje sprovode Dveri, a još manje ne bi smelo da se desi da osvedočeni lopovi, tajkuni i kriminalci kao što je Đilas i ekipa oko njega ponovo zavladaju našom prestonicom! Svi mi dobro pamtimo vreme žutog kartela i njihove kriminalne kombinacije i zato oni moraju nasiljem da preuzimaju vlast jer vrlo dobro znaju da ih na poštenim izborima građani više nikada neće izglasati. Zato Srpska desnica nasiljem ne mora ništa, a žuti kartel i njihove Dveri nasiljem moraju sve", zaključio je Vacić.

Kako je izgledala ta opsada, pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Opsada skupštine Beograda

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA