Najnovije

LAZANSKI OBJASNIO KAKO FUNKCIONIŠE EKONOMIJA TZV. KOSOVA: Tači i Haradinaj ne bi mogli da izdrže ozbiljan pritisak iz...(VIDEO)

Vojni analatičar Miroslav Lazasnii gostovao je na TV Hepi gde je govorio o prisustvu albanskih vojnika na Kosovu, odnosima Ankare i Vašingtona zbog kupovine S-400 i pregovorima Srbije i neleglanih prištinskih vlasti.

Miroslav Lazanski (Foto: Jutjub)

Lazanski je rekao da je dogovor daleko i konstatovao da su Šiptari pooštrili svoj stav i time zaustavili pregovore. Lazanski je rekao da ključ za rešenje drže SAD koje za sada ne pritiskaju Tačija i Haradinaja da promene stav.

Lazanski je objasnio da Tači i Haradinaj ne bi mogli da odolevaju ozbiljnim pritiscima iz SAD jer čitava ekonomija tzv. Kosova zavisi od priliva iz inostranstva.

- Cela ekonomija Kosova zavisi od priliva iz dijaspore, sve to može da se zaustavi za čas. Albanska dijaspora je vrlo disciplinovana, od Švajcarske do SAD, to se zna koliko ko mesečno mora da šalje pare. Kosovska ekonomija ne radi, a treba izdržavati i parlament, i tu vladu, i te ambasade… –rekao je Lazanski. 

Kako je voditeljka “ispreskakala” pomoćnika gradonačelnika Beograda tzato što je dopustio da ga žene štite od opozcije pogledajte OVDE

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA