Najnovije

POČINJE BITKA ZA IDLIB! SAA KRENULA U JURIŠ: Četvrta divizija i Republikanska garda uleteli u rovove džihadista!

Sirijska arapska vojska (SAA) pokrenula je novi kopneni napad u zapadnom delu Alepa, večeras, javio je vojni izvor iz glavnog grada pokrajine.

Tenk SAA (Foto: Jutjub)

Prema vojnom izvoru, Četvrta divizija Sirijske arapske vojske i Republikanska garda upali su u džihadističke položaje na istočnoj strani Istraživačkog centra Aleppo. Vojni izvor je javio da Sirijska arapska vojska pokušava da napreduje ka Istraživačkom centru Alepo kako bi oslobodila širu okolinu Alepa iz ruku militanata.

Istovremeno, jedinica sirijske vojske je pokrenula snažan napad na zapadnu periferiju Alepa, pogodivši nekoliko područja pod kontrolom Hadžat Tahrir al-Šama. Izvor iz Alepa javlja da je sirijska vojska pogodila nekoliko položaja militanata u gradovima Kan al-Asal, Kafr Hamra i Marat Aghrek.

Večerašnji napad Sirijske arapske vojske je prvi kopneni napad u skoro godinu kako bi SAA proširila kontrolu u pokrajini Alepo. Još uvek nije jasno da li je večerašnji napad samo pokušaj da se testira odbrana terorista ili su voljni da preuzmu istraživački centar.

Viktor Orban na braniku hrišćanstva. Pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Nedavni izraelski vazdušni napad na Alep

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA