Najnovije

VIDELI STE KAKO RAZBIJA MOĆNI RUSKI PANCIR-S1: Međutim, Pancir-SM prosto razvaljuje, nećete verovati šta pogađa!

Ruske vazduhoplovne snage testirale su najnoviji raketni sistem "Pancir-SM", koji se pokazao dobro protiv kvadkoptera, izjavio je u subotu zamenik komandanta ruskih snaga, general-pukovnik Jurij Grehov.

Pancir-SM (Foto: mil.ru)

- Tokom vazdušne obuke održano je 54 borbene i teorijske nastave. Okupili smo sve na jednom mestu i održali časove tri dana, što se završilo u praksi. Konkretno, Pancir-SM sistem, najnovija verzija Pancir sistema protivvazdušne odbrane, pokazala je svoje visoke performanse na ultra-malim ciljevima kao što su kvadkopteri - rekao je Grehov u emisiji “Eho Moskva”.

Posebnost Pancir-SM je nova multifunkcionalna stanica za posmatranje sa faznim antenskim nizom. Zahvaljujući tome, radar vidi ciljeve u dometu do 75 kilometara. Dakle, ciljni opseg kompleksa Pancir-SM je povećan na 40 kilometara, što je dvostruko više od postojećeg Pancir-S1. U 2017. godini, Juri Borisov, tadašnji zamenik ministra odbrane Rusije, rekao je da će modernizovani sistem Pancir-SM raketa “zemlja-vazduh” i protivavionsko oružje sa proširenim dometom biti stvoren 2018. godine.

Snage generala Kalife Haftara nadiru prema Tripoliju. Pogledajte OVDE šta se dešava.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Raketni sistem Pancir-SM

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA