Najnovije

Apstinirate, sve u vezi seksa vam je dosadilo: Isprobajte ovu pozu i raspalite stari plamen!

Gotovo da nema ankete o s*ks pozama u kojoj ubedljivi pobednik nije čuveni doggy style! Iako je "devojka na vrhu" među top omiljenim pozama, "otpozadi" je definitivno položaj koji najviše uzbuđuje i devojke i muškarce. Verujemo da ste ovu pozu isprobali mnogo puta, na mnogo različitih načina, ali evo deset saveta koji će vam pomoći da je učinite još boljom...

Ilustracija (Foto: Beeg. com)

Pustite ga da čeka

Penetracija automatski deluje dublja u ovoj pozi, jer se skraćuje vaš vaginalni zid. Naterajte ga da sedi/leži potpuno nepomično dok se vi pomerate u napred i unazad, ali tako da stimulišete samo glavić - ovo seksi začikivanje će ga naterati da izgori od iščekivanja!

Poslastica za G-tačku

Odlična stvar kod poze "otpozadi" je to što on ima sve šanse da bez problema pogodi vašu G-tačku. Rezultat: eksplozivni orgazam. Kod nekih žena, ova oblast je toliko senzitivna, da stimulacija čak može delovati i neprijatno, ali ako se opustite i nastavite sa laganom penetracijom, svaka neprijatnost obično brzo prolazi. Zato se ne ustručavajte da iskusite fantastični G-užitak.

Poput životinja

Ok, ova poza je sama po sebi prilično animalna, ali probajte da joj dodate ovaj zaokreta za ekstra animalizam! Dok je on u vama, prekrstite kolena i tako se oslonite na njih - to će stvoriti dodatni pritisak oko njegovog juniora, a poveća će se i trenje na vašim vaginalnim zidovima. Sve to zajedno prebacuje ovu pozu iz odlične u hiperfantastičnu!

Ne idite suviše duboko

Tipovi obično brže dolaze do orgazma u ovoj pozi, pa se zato prvo zadržite na plitkoj penetraciji - ovo će povećati vaše uživanje, jer je najosetljivije deo vagine sam početak, odnosno prva trećina, dok njemu neće dati previše stimulacije koja će ga prebrzo naterati da s*rši.

Stanite u orgazmički red

Dodajte vašoj igri trećeg člana - vibrator. To će ubrzati vaš put do Oooohhh faze i učiniće je intenzivnijiom. Ako vašem dragom smeta konkurencija u obliku realnog penisa (koja ga čak može i nadmašiti po veličini) koristite manji vibrator nekog drugo oblika!

Veliki smeli potez

Ovo je zahtevan položaj i nemojte terati svog dečka da ga izvede, osim ako niste sigurni da je njegovo telo dovoljno snažno (ne želite, naravno, da mu rušite ego). Naslonite se na podlaktice, a on neka vas uhvati za butine i podigne u vis - baš kao da gura kolica sa jednim točkom. Neka on preuzme kontrolu, a vi se opustite i uživajte.

Neka vas dobro istrlja

Dok se topi od uživanja, recite mu da posegne za malo lubrikanta i prstima jedne ruke prelazi po vašim vaginalnim usnama i klitorisu - dupla senzacija će vas učiniti dvostruko uzbuđenom.

Odsanjajte slobodno

Kako ne možete da imate direktni pogled na njegovo lice, nemojte se ustručavati da pustite misli da malo odlutaju u zemlju fantazije. Ovo je pravi trenutak da udovoljite svojoj erotskoj imaginaciji i začinite s*ks sesiju novom dozom požudne energije.

Idite korak dalje

Promerite granice isprobavajući nove s*ksi igrarije. Zagrejte malo ulja za masažu i neka ga on nežno pospe po vašim leđima i guzi dok ste u "četvoronožnom položaju". Posle senzualne masaže, neka nežno uđe u vas i nastavi da vas trlja po svim delovima tela koje može da dohvati!

Ne štedite dlanove

Mnogi ljudi smatraju da malo pljeskanja po g*zi može da doda novu uzbudljivu energiju doggy pozi. Neka pokuša lagano, pa ako vidite da vam se dopada, neka malo pojača pritisak - i naravno, neka bude spreman da mu kasnije vratite istom merom!

Šokantnu ispovest zavisnice od seksa pročitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Policajci i pijanac.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA