Najnovije

ŠIPTARI UDARILI NA SRPSKU SVETINJU! Zlikovci uleteli u crkvu i kuću Srbina, a onda je nastao haos!

U poslednja 24 sata, prema izveštaju policije, obijena je crkva Svete Petke u Suvom Dolu, a nepoznate osobe izvršile su pljačku u povratničkom selu Brestovik kod Peći, preneo je Radio Kosovska Mitrovica.

Šiptarski teroristi (Foto: Jutjub)

Srbin iz Suvog Dola kod Mitrovice prijavio je policiji da su nepoznate osobe obile vrata crkve Svete Petke i ukrale novac, a u izveštaju policije se navodi da je polupan i enterijer crkve. Ovaj objekat bio je na meti lopova i 18. februara ove godine. 

U istom policijskom izveštaju se novodi da je obijena i kuća jednog od srpskih povratnika u selu Brestovik u Opštini Peć. Srbin iz ovog mesta je kosovkoj policiji prijavio krađu, ali nema podataka o materijalnoj šteti. 

Radio Kosovska Mitrovica podseća da je u Prištini pre nekoliko dana održan sastanak odbora za prava i interese zajednica i povratak na kome je izveštaj o radu podneo ministar unutrašnjih poslova Ekrem Mustafa.

Sednici su prisustvovali poslanici Srpske liste u čije ime je predsednik ovog odbora Igor Simić pitao da li će policija zaštititi Srbe na Kosovu, jer je prema podacima Stej departmenta nad Srbima u prošloj godini izvršeno 100 napada.

Danas je jedan od najvećih hrišćanskih praznika. Pogledajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Suvi Dol na Kosovu

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA