Najnovije

VACIĆ: Što ne pomerite "Slobodnu zonu" na Kosovo? Ukažite svetu na probleme ugroženog nealbanskog građanstva u srcu moderne Evrope!

Orkestriranu propagandnu salvu lažnih liberala iz tzv.srpske opozicije i predstavnika albanskih paradržavnih struktura vidim kao jasno upereno oružje protiv glavnih državnih, nacionalnih i političkih interesa Srbije i srpskog naroda.

Miša Vacić (Foto: Srpska desnica)

Piše: Miša Vacić

Svako ko objektivno posmatra događaje na srpskoj društvenoj sceni u poslednje vreme može lako uočiti koordinisanu matricu vođenu iz inostranih centara moći koju sprovode malobrojne domaće anacionalne grupacije i visoki zvaničnici lažnih institucija za Srbiju pravno nepostojećeg Kosova. Neposredno pred samit u Berlinu povodom kosmetskog problema gde je albanska strana pokazala slabost i podeljenost u nastupu protiv srpske državne delegacije upadljivo mi je zasmetala planski osmišljena kampanja proalbanskih lobista u Beogradu o navodnoj ugroženosti Albanaca u Srbiji.

Medijska kampanja prozapadnog opozicionog bloka čiji su najizrazitiji javni predvodnici bivše žute dosmanlijske gazde Srbije iz perioda od 2000-2012.godine dobila je zadatak da jednu ružnu epizodu iz života borčanskog pekara albanske nacionalnosti stavi u kontekst izmišljenog planskog progona svih nesrba u našoj zemlji. Prema metodologiji mrežnog specijalnog rata protiv Srbije, svi opozicioni elektronski i štampani mediji počeli su sramno nasrtati na sopstvene građane koji su na demokratski, miran i dostojanstven način izrazili protest zbog politizacije pojedinih lica albanske nacionalnosti zaposlenih u albanskoj pekari ili srodnicima vlasnika ovog lokala.

Onima koji su otvoreno vređali nacionalna osećanja srpskog naroda i integritet same države Srbije nije falila dlaka sa glave, na pekari nije razbijen ni jedan jedini izlog niti je naneta ma kakva materijalna šteta. Miroljubivi srpski građani, muškarci, žene i deca na najgrublji mogući način predstavljeni su kao zlokobni desničari,fašisti i huligani. Kao lider nacionalne Srpske desnice smatram da je pravo srpskih građana na protest potpuno opravdano jer javno izvrgavanje ruglu našoj državi i našem narodu prikazivanjem šiptarskog orla ukrštenim rukama kao simbola Velike Albanije u našem glavnom gradu je nedopustivo i ponižavajuće za svako demokratski uređeno društvo. Podsetiću javnost i medije da Srbi na Kosovu i Metohiji poslednjih 20 godina žive u uslovima nacističkih geta, bez prava na rad, slobodno kretanje i bez ikakvih garancija za životnu sigurnost.

Lično mogu posvedočiti o istinski teškom položaju srpskih građana na KiM  jer sam tamo boravio u više navrata. Široj svetskoj javnosti poznati su teror i bezumni pogromi albanskih kriminalaca i terorista nad Srbima, njihovom imovinom, mnogobrojnim uništenim srednjovekovnim  kulturno-istorijskim nasleđem od juna 1999.godine do danas iako su pod navodnom zaštitom međunarodnih mirovnih vojnih i policijskih snaga. Srpska desnica daje snažnu podršku svim patriotski opredeljenim građanima Srbije da se na legalan i dostojanstven način odupru provokacijama neodgovornih pojedinaca i grupa. Domaći i strani neprijateljski faktor ne sme uspeti u nameri da podeli naše nacionalno biće i državne institucije koje se bore na svim poljima za očuvanje ugleda i statusa naše zemlje u svetu.

Unutrašnja stabilnost ne može biti dovedena u pitanje hirovima plaćeničkih NVO ili parazitskih antisrpskih grupa koje profitiraju na nesrećama svih naroda u Srbiji i takvi hirovi mogu biti zaustavljeni samo visokim stepenom svesti i odgovornosti kako stanovništva tako i nadležnih državnih organa. Našu zemlju vidim kao jedinu multietničku i multikonfesionalnu državu regiona jer samo kod nas niko nije sistematski ugrožavan ili proganjan zbog verske ili nacionalne pripadnosti.

Ogromna većina Srba očišćena je sa KiM zlikovačkim potezima albanskih separatista a pojedinačni, benigni incidenti poput ovog sa borčanskom pekarom u vlasništvu Albanaca su izuzetak koji potvrđuje pravilo. Nasrtaji beogradskih lobista plaćenih iz prištinskih fondova na srpske patriote koji nikoga nisu povredili fizički niti moralno neće doneti očekivani efekat mentorima iz senke. Naš narod i naša država oduvek su bili i ostali tolerantni prema svim dobronamernim ljudima odanim srpskim zakonima i Ustavu. Srpska desnica poručuje onima koji razapinju šatore ispred državnih institucija proglašavajući nekakve „slobodne zone“ i koji vređaju sopstveni narod  da time samo pokazuju nivo sopstvenog moralnog kredibiliteta i (ne)popularnosti u srpskom narodu. Za Srpsku desnicu i mene, kao i za ogroman broj građana, čitava Srbija je slobodna zona u kojoj slobodno i zajednički žive i rade ljudi svih nacija i vera.

Ostaje mi samo da preporučim tzv.demokratskim dušebrižnicima da se upute u srpska geta na KiM i sa tamošnjih uzurpiranih i neslobodnih prostora ukažu svetu na realne probleme ugroženog nealbanskog građanstva u srcu moderne Evrope. Svestan sam da će pomeranje šatora „slobodne zone“ iz Pionirskog parka u Goraždevac ili Prizren ići otežano jer „slobodni“ opozicionari nemaju zrno slobode pri kreiranju sopstvenih političkih stavova. Sloboda u Srbiji je data svima ali burek-demokrati „misle“ u stranim ambasadama. O demokratiji i albanskim pekarama svima u Srbiji sve je kristalno jasno!

Pročitajte OVDE kakav je to scenario u sedam tačaka za Kosovo.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA