Najnovije

ZASTRAŠUJUĆA TAJNA – VLADA SAD POSEDUJE NAJMOĆNIJE ORUŽJE SVIH VREMENA: Ne smeju da ga upotrebe evo zbog koga! Ovo se dešava (VIDEO)

Približava se kraj danima kada će nam biti potrebni automobili, a posebno nafta i petrodolar.

Ilustracija (Foto: pixabay. com)

Američki patent US20060071122A1 za sistem teleportacije celog tela je prvobitno započeo njegov pronalazač, DŽon Kler, 29. septembra 2004. godine.

Možete i sami da vidite koliko vlada SAD želi da svet drži zavezane za petrodolar i zavisne od nafte potiskivanjem ovog izuma već 15 godina. Republikanac DŽordž V. Buš (2001-09) bio je predsednik Sjedinjenih Država kada se pojavio ovaj patent, a nakon njega dolaze Barak Obama (2009-17) i Donald Tramp (2017-danas).

Kratak sažetak ovog pronalaska kaže: “Ovaj pronalazak je sistem koji teleportuje ljudsko biće kroz hipersvemir sa jedne lokacije na drugu, koristeći pulsirajući, gravitacioni talas koji putuje kroz hipersvemir.”

Sistem teleportacije celog tela bio bi sličan onome o čemu su neki govorili kao o “sobi za skakanje”.

Pa gde je ovaj pronalazak?

Dana 7. jula 2015. godine, patent je prenet od strane DŽona Klera Heču Rojasu, Luis A, a  naknadno je naveden kao “Napušten” 20. aprila 2019. godine.

Ovo podseća na ono što se dogodilo sa Stenli Mejerovim izumom automobila na vodu. Za Mejerov vodeni izum je izračunato da može da pređe od jedne do druge obale SAD-a sa 21 galonom vode.

Mejeru je ponuđeno milijardu dolara od automobilske industrije, ali je on odbio jer je želeo da ovaj izum ode narodu. Ubrzo nakon toga, otrovan je na smrt.

Slična situacija se desila Nikoli Tesli, koji je pokušao da obezbedi svima u svetu besplatnu energiju sa svojim svetskim energetskim sistemom, metodom emitovanja električne energije bez žica, kroz zemlju.

Teslin finansijer, J.P Morgan, pitao je Teslu kako može da naplaćuje ljudima besplatnu energiju. Tesla je rekao Morganu da je energija besplatna i neregulisana. Od tog dana, Teslin izum je bio potisnut jer je Morgan verovao da, “Onaj ko kontroliše energiju, kontroliše moć”.

Teslin Vardenklifski toranj besplatne energije nikada nije dovršen, ali njegov san o obezbeđivanju besplatne energije svim tačkama na Zemlji i dalje je živ.

Od kasnih 1800-ih, trebalo je da koristimo besplatnu energiju.

Od kraja 1980-ih, trebalo je da koristimo automobile na vodeni pogon.

Od ranih 2000-ih (i mnogo ranije), trebalo je da koristimo teleportujuće sisteme.

Da li vidite kako su korporativna pohlepa, moć, kontrola i potiskivanje tehnologija usporili razvoj čovečanstva?

Dobra vest je da će svi ovi pronalasci biti dostupni čovečanstvu jer živimo u vremenskom periodu u kom istina dolazi na videlo.

SAD gomila vojne snage na Bliskom istoku, sada šalju i brod Arlington i raketni sistem Patriot! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA