Najnovije

BUDIMO HUMANI, POMOZIMO DETETU DA POBEDI TEŠKU BOLEST: Nemanja Prpa (4) boluje od teškog oblika tumora moždanog stabla! (FOTO/VIDEO)

Nemanja Prpa (4) iz Čuruga kod Novog Sada oboleo je od teškog oblika tumora moždanog stabla (GLIOM) koji je obuhvatio respiratorne organe i hitno mu je potrebno 48.000 evra za terapije. Nemanja je zbrinut u novosadskoj bolnici, a njegov transport u neku drugu ustanovu nije moguć zbog teškog stanja. Terapije koje bi trebalo da primi za njega su preko potrebne i veoma skupe. U pitanju su vakcine, a svaka košta po 8.000 evra.

Otac malog Nemanje (Foto: Jutjub)

Za prvu terapiju smo skupili novac uz pomoć akcija i prijatelja. NJu tek treba da primi. Ali, da bismo nastavili dalje, molimo vas za pomoć, jer svaki dinar znači da se Nemanji produži i spase život!

Nemanja je, inače, jedinac. Do pre mesec dana njegovi roditelji mislili su da je potpuno zdravo dete, ni ne sumnjajući da se u njemu razvija tumor. A onda se prehladio, pa su usledila ispitivanja i sasvim slučajno isplivale su loše vesti.

Zamislite kako je njegovim roditeljima. Život deteta ti zavisi od nekakvog novca, a ti ga nemaš. LJudi, ne okrećite glavu!

"Žao mi je deteta, ali nisam u mogućnosti da pomognem" to je ono što ljudi pomisle kada vide ovakvu objavu... Ajde razmislite još jednom... Nemate 200 dinara da pošaljete detetu? Niste svesni koliko je vaše malo u ovakvim trenucima nekome mnogo! Niste svesni da je to nekome život!

Upišimo 609 i pošaljimo SMS na 3030! (cena je 200 dinara)

Ako neko može da uplati detetu više od 200 dinara, kliknite OVDE.

Sin heroja sa Košara bije životnu bitku! Pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA