Najnovije

TAČKA NA AGONIJU: Čiča Milojko konačno šutnuo 53 godine mlađu verenicu: Moliće da mi se vrati, a ja je neću nazad! (VIDEO)

Milojko Božić (74) odlučio je da ostavi svoju verenicu 53 godine mlađu Milijanu Bogdanović (21) zbog njenog odnosa sa Aleksandrom Požgajem.

Milijana i Milojko (Foto: Jutjub)

- On se blati, a mala nije ništa. Ona će da mu j*bati majku. Ona je takva. Nije bitno da li sam ja! Sad je dobre volje, sad nije. Ja sam joj rekao, ti si sa mnom završila. Ja sam to pustio. Osećam se mnogo lepo - odlučio je Milojko.

- Spasavaj glavu svoju. Gadno mi je više da s njom da pričam - rekla je Vesna Rivas.

- Ostaviće je za dva-tri dana, a onda ću joj reći ja i ti nemamo ništa. Šta će mi?! Šta ja imam s njom da radim?! I da odem u selo i nemam ja s njom nikakve perspektive. Ona je znala da je tu i uhvatila je mene na foru, moje godine, onaj došao snimio... Šta ćeš mi, ja mogu da jedem. Bolje kuvam od nje - pričao je Milojko.

- Hoću mirno da živim svoj život. Idem svojoj deci. Ona samo kekeće. Ona stala isped njega, a meni sve po spisku. I kako ti mene da braniš i sve ti si lud. Kako sam lud, kad sam bio pametan. Ona misli da će ovo sve da prođe, a neće moći. Samo da izađem iz ovog pakla - odlučio je čvrsto Milojko.

Anin bivši objavio video. Pogledajte OVDE.

Izvor: Espreso

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA