Najnovije

"Tražila je da joj s*ršim po...!" Pokupio je stoperku, ali nije ni slutio da će se ovako provesti!

Vraćao sam se iz grada, posle izlaska. Bilo je leto, 4 sata ujutro. Iza auta sam pored puta ugledao komšinicu koja se pešaka vraćala iz grada. Stao sam da je povezem i tada shvatio da je prilično pijana.

Ilustracija (Foto: Beeg. com)

Ja sam imao 25, a ona 19 godina. Sela je u moj auto u kratkoj suknjici, a gore je imala majicu bez rukava, a nije nosila brus pa su joj se bradavice pokazivale. Počela je da mi priča kako je trebalo da se nađe sa nekim dečkom, ali ju je on ispalio i nije došao, a ona se spremala za njega.

a sam odlučio da iskoristimo priliku i počeo da je diram za koleno, a ona se u jednom trenutku uozbiljila, povukla nogu stavivši mi do znanja da me ne želi. Nastavio sam da vozim a ona je posle par minuta stavila ruku na moje međunožje a drugom rukom ispod suknje mazila svoju mladu ribicu. Pitao sam je hoće li da dođe kod mene, odmah je pristala.

Ušli smo u sobu, a ona je svukla gaćice, podigla suknjicu i rekla, samo ga stavi unutra. Uzeo sam malo pljuvačke, stavio na glavić i počeo da ga guram u njenu tesnu ribicu. Držao sam je za bokove i nabijao je onako stojeći na svoj k*rac dok nisu počela kolena da joj klecaju.

Legla je na stomak, a ja sam došao preko nje, stavio ga u njenu ribicu ponovo i nabijao koliko snažno sam mogao, a ona je stenjala u ritmu i tražila još. Stavio sam joj prst u g*zu, ona je počela da vrišti od zadovoljstva.

Okrenuo sam je na leđa, skinuo joj majicu i počeo da ljubim mlade čvrste grudi, uživala je. Legao sam a ona se popela na mene, sela na moj k*rac i počela da se nabija svom snagom sa osmehom preko celog lica. Kada sam bio na vrhuncu, legla je i tražila da joj svršim po faci. Isprskao sam joj lice, a ona je očitala svaku kap sperme. Prespavala je do jutra kod mene. Razmenili smo brojeve da se čujemo za neki sledeći put…

Milojko šutnuo Milijanu. Pogledajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA