Najnovije

Otpuštena žena koja je za N1 rekla da joj je naređeno da dođe na Jutkin skup!

Radnica JKP "Rasina" u Brusu koja je u martu za N1 izjavila da su joj nadležni naložili da dođe na skup podrške tadašnjem predsedniku opštine Milutinu Jeličiću Jutki, proglašena je tehnološkim viškom, objavila je na Tviteru Marija Lukić koja je svojevremeno prijavila Jeličića za seksualno uznemiravanje.

Radnica JKP "Rasina" (Foto: Jutjub)

Lukić je na Tviteru objavila fotografiju radnice iz JKP "Rasina" iz priloga TV N1 o skupu podrške Jeličiću, koji je održan u martu u Brusu, uz komentar:

"Sećate se ove žene, sa 'spontanog' skupa podrške Jutki? One jedine, koja nije znala da sakrije istinu? Proglašena je TEHNOLOŠKIM VIŠKOM! Direktor JKP 'Rasina', u kome je radila, je Jutkin bratanac."

Lukić je dodala da je istovremeno i besna i tužna.

"Zvala sam je. Kaže da će biti na birou dok ne stekne uslov za muževljevu penziju, u decembru, koja će iznositi oko 12.000. Imala je 27.000 platu i jedva preživljavala. Šta će sada? Muž joj je umro pre godinu, sin joj se leči od alkoholizma, na poslu je bar imala neku interakciju", navela je Lukić.

Radnica JKP "Rasina" je na navodno spontanom skupu podrške Milutinu Jeličiću, je rekla:"Rekli su mi (da dođemo ovde). Naš šef javno-komunalnog preduzeća, ovde je i direktor naš. (Rekli su) da dođemo na ovaj skup danas da podržimo našeg predsednika opštine, što zarađujemo koru 'leba i parče 'leba i naš život. Šta da ti kažem dalje, mora se radi. Jeste hladno, ali mora se izdrži."

Jeličiću se trenutno sudi za seksualno uznemiravanje po prijavi njegove nekadašnje sekretarice Marije Lukić. NJen slučaj bio je inicijalna kapisla da se još neke žene koje su doživele neprijatnosti i koje je Milutin Jeličić seksualno uznemiravao, osnaže. Tako je krivičnom prijavom, prvobitno bilo obuhvaćeno sedam žena.

Na kraju je optužni predmet, međutim, pokrenut samo zbog Marije Lukić.

Pročitajte OVDE koja je to najveća tajna Srbije tokom bombardovanja.

Izvor: N1

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA