Najnovije

MANIPULACIJA JE OGOLJENA: Protesti u Francuskoj će eksplodirati, samo je pitanje momenta! Pogledajte video koji mediji kriju! (VIDEO)

Više niko ne govori o Žutim prslucima, jer većina misli da je stvar završena i da su Žuti prsluci konačno “pobeđeni”. Istina, sve je to urađeno perfidno i infiltriranjem Antifa, Blekkloka, strankama i političarima kvazi levice, i odavno prodanim sindikatima. Na žalost svih nabrojanih plan bi se mogao vrlo lako poremetiti. Sitnice razumljive malom broju osoba, to jasno najavljuju.

Žuti prsluci (Foto: Jutjub)

Jedna od takvih sitnica je i video koji vam prenosimo, a koji mejnstrim mediji kriju i poriču. Grad Pariz okružuje put dužine 35 km u obliku prstena koju zovu Bulevar Periferik. Želite li brzo stići na drugu stranu Pariza, Periferik je najbolji izbor. Uđete u njega i vrlo brzo zaobiđete semafore i gradske gužve. Ovo je definitivno najprometnija ulica u Parizu.

Na video snimku vidimo Žute prsluke koji u koloni ulaze u grad Pariz, prelazeći upravo iznad gore opisanog Periferika. Malu grupu Žutih prsluka prati veliki broj policajaca. Snimatelj ovog videa tačno zna šta radi i šta želi da prikaže javnosti. Očekuje i dočekuje moment prelaska mosta Žutih prsluka i reakciju vozača.

Iznad Periferika je most i na njemu Žuti prsluci, a ispod se nalaze automobili koji kruže oko Pariza. U naslovu videa piše da ulaze u Pariz 18., međutim to nije istina. Žuti prsluci ulaze u bogati deo Pariza 17. koristeći ulaznu tačku koja se zove Porte de Kamperet, a dolaze iz još bogatijeg grada Levaloi-Peret.

U momentu kada su stigli na most iznad Periferika, ugledali su ih pariski vozači za koje vlasti govore da nisu skloni Žutim prslucima, jer ih ometaju u poslovnim i privatnim aktivnostima. Manipulacija je ogoljena. Sirene podrške gotovo svih vozača su dale krila Žutim prslucima, a iznenađene su policajce, koji služe sastavu, naterale na akciju.

Transparenti i zastave koje nose Žuti prsluci potvrđuju da se radi o izvornim Žutim prslucima, a ne infiltriranim manipulatorima koji otvaraju teme rasizma, antisemitizma, nastoje posvađati poslodavce i zaposlene, promovišu lična prava i plaču za beba-fokama, dok žrtve na Bliskom ne mogu da mu izvuku ni jednu suzu.

Izvorni Žuti prsluci žele dve stvari: kontrolu političkih predstavnika putem referenduma i kontrolu Centralne banke tj. žele da utiču na monetarnu kreaciju, koja je sada u rukama manjine van Francuske. Radi se o istinskim suverenističkim idejama, a ne kozmetičkim ili ideološkim zahtevima koje nameće sastav i oni koji u njega imaju poverenja.

Ugušiti jedan pokret je moguće, ali ugušiti krizu znači odgoditi je za određeno vreme, nakon kojeg će kriza izroniti jača i radikalnija.

Mali dodatak – Kako prepoznati iskrene i poštene levičare ili desničare tj. Žute prsluke?

Da bi prepoznali iskrene i poštene levičare ili desničare ne treba neka velika mudrost. Ne treba ulaziti u njihova uverenja jer su ona lična i zavise o nizu faktora na koje niko ne može da utiče. Dovoljno je proceniti osobu i njeno ponašanje. Osobe koje, bez obzira na ideološka uverenja, traže zajedničke interese o kojima zavisi njihova egzistencija, su poštene osobe i kao takve ih treba uzeti. Naginju li one tradiciji, progresizmu, naciji, narodu, Evropi ili kosmopolitizmu, zaista nije bitno. Traženjem zajedničkih interesa zasigurno će svi uz dogovor doći da najboljeg rešenja. Kod dogovora niko ne sme da bude isključen, osim sociopatoloških profila s kojima dogovor nije moguć. Srećom njih je malo, ali su se svojim manipulacijama nametnuli i danas vladaju.

Izvorni pokret Žutih prsluka na želi ideološke podele, nego boljitak za sve one koji pridonose, žive i rade u Francuskoj, bez obzira na boju kože, stranačku i ideološku pripadnost. Prvenstveno žele voditi računa o svom domu, a tek onda o tuđem. Primer je donja fotografija koja govori više od reči.

Pročitajte OVDE zašto je Brisel na ivici da napravi istorijsku grešku na Balkanu!

Izvor: logicno. com/Saša. F

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA