Najnovije

SRPSKA DESNICA POSTALA VLAST: Odbornici u Vranju stupili u redove desnice (FOTO)

Grupa građana "Jedinstveni za Vranje", potpisivanjem sporazuma, postala je 22. organizacija koja je pristupila Srpskoj desnici. Sporazum su u Vranju 20.maja 2019.godine, potpisali Miša Vacić, predsednik Srpske desnice i Borivoje Antić, predsednik "Jedinstvenih za Vranje".

Grupa građana "Jedinstveni za Vranje" pristupa Srpskoj desnici (Foto: Srpska desnica)

- Ovim činom Srpska desnica je zvanično postala vlast u Vranju. Od danas imamo svoja dva odbornika u Skupštini grada Vranje. Sa velikim zadovoljstvom ističem da je Vranje prvi grad u kome imamo učešće u vlasti - rekao je predsednik Srpske desnice Miša Vacić.

“Jedinstveni za Vranje” su i do sad bili deo vlasti, ali u okviru liste SPS-a.

U okviru sporazuma je dogovoreno da celokupno članstvo pređe u Srpsku desnicu, a pored gradskih odbornika Nikole Jovića i Borivoja Antića, pristupnice Srpske desnice potpisali su i drugi funkcioneri Grupe građana “Jedinstveni za Vranje”.

Sporazumom je definisano da Borivoje Antić bude predsednik odbora Srpske desnice u Vranju, dok će Darko Filipović biti koordinator Srpske desnice za Pčinjski okrug.

Današnjem potpisivanju sporazuma prisustvovali su i Aleksandar Zdravković, generalni sekretar Srpske desnice, i Branislav Puhalo, predsednik Saveta za bezbednost.

Moćna iračka grupa preti Amerima! Šta će uraditi pročitajte OVDE

Izvor: nacionalist. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA