Najnovije

Partizan pobedio Zvezdu i odbranio trofej Kupa

Fudbaleri Partizana savladali su na stadionu "Rajko Mitić" ekipu Crvene zvezde sa 1:0 i tako odbranili trofej Kupa Srbije. Jedini strelac na susretu bio je Ostojić u 13. minutu.

Slavlje (Foto: Jutjub)

Partizan je ponovo odlično odigrao "večiti" derbi, odbranio trofej Kupa i uspeo da popravi utisak posle loše sezone. Zvezda, sa druge strane, ponovo nije uspela da savlada "večitog" rivala, pa će morati da sačeka jer "duplu krunu" ni posle 12 godina nije uspela da kompletira.

Utisak je da je Partizan zasluženo trijumfovao sa 1:0. Crno-beli su bili konkretnija i opasnija ekipa, ne dozvolivši Zvezdi previše šansi. Igra Partizana zasnivala se na veoma disciplinovanoj odbrani, ali i odličnoj transformaciji u napad, pa su crno-beli u mnogo situacija uspeli da otvore igru u kontri i tranziciji i tako nateraju Zvezdu da se opreznije brani i dosta trči. Pored Rikarda, zapažen meč odigrao je Ivanović, koji se lukavo ubacivao između redova Zvezde i tako stvarao probleme.

Zvezda je imala velikih kreativnih muka, retko su stvarali opasnije situacije pred golom Vladimira Stojkovića. Marko Marin i Mirko Ivanić, dva glavna kreatora, bili su primorani da se često vrate na svoju polovinu kako bi Zvezda pokušala da iz zadnje linije započne napad. Ni to nije pomoglo Zvezdinoj igri, pa je šampion Srbije bio prinuđen na duge lopte ka Pavkovu, Joveljiću i Vukanoviću, koje nisu urodile plodom.

Još jednom je dobar derbi odigrao mladi štoper Partizana Strahinja Pavlović, ali epitet igrača meča odnosi Bojan Ostojić.

U svom poslednjem nastupu za Partizan, iskusni štoper ne samo da je zatvorio gotovo sve prilaze svom golu, već je bio i jedini strelac na meču.

Nakon centaršuta Pantića iz slobodnog udarca sa leve strane, Ostojić je iskoristio loše istrčavanje Borjana, kao i komunikaciju sa Stojkovićem i Milunovićem, uspeo da dobro skoči i zatrese mrežu rivala.

Zvezda je u poslednjih desetak minuta meča intenzivnije provodila vreme na polovini Partizana, ali do promene rezultata nije došlo. 

Partizan i četvrtu godinu zaredom osvaja trofej Kupa Srbije, a ovogodišnji je ujedno i prvi u trenerskoj karijeri Save Miloševića. 

Vrelu erotsku ispovest pročitajte OVDE.

Izvor: RTS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA