Najnovije

"Pokazao mi je na menjač pa sam..." Bila je neiskusna, a on joj je pomogao! Odveo je u svoj auto, a onda...

Pa ovako, mislim da je u celoj ovoj priči opis izgleda nebitan, reći ću vam samo da imam dobru guzu i da sama za sebe mogu da kazem da izgledam ok. Imam 20 godina i studiram, mislim da je to dovoljno od mene čisto da bih zadržala neku anonimnost. Pošto kao sve današnje devojke volim da izlazim noću po klubovima i splavovima, tako sam izlazila i pre dve godine. Par vikenda za redom sa svojim drugaricama posećivala sam jedan od prestoničkih splavova.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

Jos prve večeri u svoj onoj masi i haosu primetila sam lika starijeg od mene koji me je gledao na vrlo perverzan način. Prolazio je pored mene par puta samo me gledajući bez ikakvog nagoveštaja da je zainteresovan da se upoznamo. Pošto smo zaređale par vikenda na istom splavu primetila sam da kad god dođem on je tu negde i uvek sa istim pogledom čeka da uhvati moj.

Pošto je bilo leto i prozori i vrata splava otvoreni pa je kroz prostor pirkao povetarac. I taman kad je on prolazio pored našeg stola vetar je oduvao račun pravo na njegove grudi. Uhvatio ga je, pogledao me i pozvao konobara. Rekao mu je da stavi taj račun na njegovo ime i prišao da se upoznamo. Iskreno, odlepila sam za njim. Popili smo piće, ispričali se i on je nastavio svojim putem. Od tog dana sam dolazila na taj splav i danju i noću samo da bih ga videla. Delovao mi je nezainteresovano, jer posle 5 susreta nije davao ni jedan znak zainteresovanosti. Onda sam rešila da ja uzmem stvari u svoje ruke.

Slavio je rođendan na splavu na koji je pozvao i mene i moje drustvo. Prošlo mi je kroz glavu da, ako već ne možemo da budemo u vezi, bar pokušam da imam seks sa njim i da ga možda tako ulovim. Otišli smo svi na taj rođendan. Kad smo stigli već je poprilično bio pijan. Posle više pokušaja i upotrebljenih ženskih fora (žene ce razumeti na šta mislim) nije se događalo ništa, pa sam i odustala od njega. I tada, odjednom njegov glas koji me pita da li mi treba prevoz kući. Odgovorila sam potvrdno i pre polaska otišla do toaleta i skinula tange da bi mi bilo jos lakše da ga smuvam. Došli smo do parkinga, naravno impresionirana kolima koja vozi uskočila sam unutra i krenula da mu prevrćem po kasetama, stiskam dugmiće i slično.

Našla sam u jednoj od kaseta kondome. Slagala sam ga da umem da stavim kondom bez ruku, samo ustima, čisto da bi mu probudila maštu. Došao je do jednog parka i pokazao na menjač. Rekao je "Ajde, da te vidim". Bila sam šokirana. Nisam znala šta me je snašlo. Ipak, stegla sam zube, otvorila kondom i pokušala da stavim na menjač, naravno bezuspešno. Počela sam da se vadim kako nije realno na menjaču i da kad bi imala p*nis pri ruci pokazala bih mu kako umem. Elegantno se skinuo i rekao mi da se poslužim.

Naravno, nisam ni pokušala da stavim kondom, već sam odmah krenula oralno da ga zadovoljavam. Sreća pa sam dobra u tome, te se i on žestoko uzbudio i imali smo seks tu u kolima. Naravno, vrlo brzo je shvatio da nemam veš. Posle ovog seksualnog izleta ostali smo u kontaktu, ubrzo smo se stvarno smuvali i sada smo zajdeno skoro 2 godine.

Vrelu erotsku ispovest pročitajte OVDE.

Izvor: Srbija danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA