Najnovije

IZNENAĐENI? Evo ko finansira glavnog američkog borca protiv Putina – Alekseja Navaljnog!

Kako Zapad finnsira  `narodne tribune` i `borce protiv korupcije` po zemljama čiju vlast i preko njih destabilizuje i ruši?

Aleksej Navaljni (Foto: Jutjub)

Ovo pitanje je sada najaktuelnije i najotvorenije u Venecueli. Donedavno je bilo otvoreno i u Severnoj Makedoniji, a sve do danas je aktuelno u Srbiji.

U zemljama koje su `na nišanu` unapred se onemogućava pokretanje bilo kakve istrage o tokovima novca kojim se kupuju lažni opozicionari, lažni borci protiv korupcije i lažne patriote. Izuzetak je Rusija, iako je i ona neprekidno na američkom `nišanu`.

Moskovska televizija NTV objavila je dokumentarni film koji je demaskirao finansiranje Alekseja Navaljnog, glavnog američkog borca protiv „Putinovog režima“ i šef Fonda za borbu protiv korupcije“.

Film je plod žurnalističke istrage, a pokazao je da je laž i uveravanje Navaljnog da se on i njegov fond finansiraju „dobrovoljnim prilozima običnih građana“.

Ispostavilo se da glavnog američkog `otporaša` u Rusiji, kao i njegov fond, finansiraju bogataši, milioneri koji su pobegli iz Rusije. Među njima su braća Dmitrij i Boris Zimin i Jevgenij Čičvarkin.

Ovaj poslednji je pobegao iz zemlje pre tačno deset godina, a priznao je NTV da navaljnom „redovno uplaćuje novac“. Da obično uplaćuje po 100.000 rubalja dnevno, a da je poslednja uplata bila već – 250.000 rubalja.

Priznao je i ono što je još važnije:

„Ja sam samo posrednik. meni novac (za Navaljnog) šalju ljudi koja ne žele da se vidi da mu oni pomažu novčano. Oni novac transferišu meni, a ja Navaljnom. Prosleđujem mu i japanske jene, i britanske funte i evre“.

Moskovski politikolog Oleg Matvejčev povodom ovih otkrića je rekao:

„Navaljni se pozicionira kao nezavisna figura. A ispostavlja se, evo, da ga velikim sumama finansiraju kapitalisti. On, naravno, te ljude prikriva jer ne želi da iza njega vire njihove uši“.

U istom dokumentarcu je razotkriveno i da se kćerka Navaljnog besplatno školuje na američkom Stenfordskom univerzitetu iako na to nema pravo.

NJegovi najbliži saradnici takođe nisu sirotinja.

Leonid Volkov, šef izbornog štaba Navaljnog, ima u Luksemburgu deo kuće koji vredi više od 700.000 evra.

Pročitajte OVDE ko moli Trampa i za šta.

Izvor: fakti. org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA