Najnovije

STRAST LETNJE NOĆI! Pokidao je moje gaćice i uronio svoj jezik, vrištala sam od uzbuđenja...

Vraćali smo se iz Budve na kraju upravo savršenog letnjeg dana, nebo je već bilo posuto zvezdama i ulicom su retko prolazili samo automobili. Lagana muzika opuštala je naša ugodno izmorena tela.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Mazila sam njegov potiljak, predivne duge ruke, ramena, a on je nešto ipak još vrlo suvišno pričao o proteklom izletu i mestima koja smo obišli. A meni je na pameti bilo samo jedno, biti što bliže tom prekrasnom muževnom telu. Stoga se uskoro moje bezbrižno pipkanje njegove kose polako preobrazilo u strastveno milovanje.

Ruke su mi nestašno plazile po njegovom telu, zavlačile se pod rukave, otkopčavale dugmiće na košulji… spuštale se do prepona… On je vozio i kao da nije pridavao ni trunku pažnje onome što radim. Otkopčala sam mu pojas, rajsvešlus i zavukla ruku u njegove gaće, a on se samo nasmešio na to i nastavio pričati o gospodarskim prosperitetima Budve. Mazila sam mu međunožje i moj dodir je probudio njegov penis. Oh, obožavam taj osećaj kada mi raste pod rukom, kad osećam kako se ukrućuje, kada se proteže… Kad znam da barem taj najvažniji mišić nije ravnodušan prema meni. Poželeh ga istog trena držati u ustima, pa gotovo legoh na njegova kolena s željom da ga oralno zadovoljim.

Zabih mu glavu u prepone i udahnuh dobro znani miris. Taj miris njegovog međunožja, taj opojan mošus, osećala bih svaki put kada se napali. Jednostavno bi promenio miris kada bi bio uzbuđen. Izvadila sam njegov penis te ga pohotno strpala u usta. Onako polumekan izgledao mi je poput neke drage, samo moje igračke. LJubila sam njegov vlažni glavić, strastveno ga proždirala svaki put za centimetar više, a on mi je uzvraćao čežnjom te svakim mojim poljupcem postajao sve veći i tvrđi. To me je strašno uzbuđivalo, pa sam ga počela još žešće pušiti. Sad je predamnom stajao onaj penis kojeg stvarno volim - velik i tvrd, spreman za ubod.

- Obožavam ga - rekla sam mu u predahu.

Naravno, nije ništa odgovorio. Tek lagani smešak digao je uglove njegovih prekasnih usana. Mene pali ta njegova nazovi ravnodušnost, pa sam mu sad još strastvenije dodirivala, lizala  duž cele njegove dužine kako bi mi ruka glatko klizila po njemu, pohotno ga obavijala usnama, predajući se sto posto tom užitku. Moja mala već mokra vagina počela još više da se budi. Svakim trenutkom postajala sam sve svesnija njenog postojanja i njene snažne potrebe da je uteši penis. Iznenadna škripa kočnica prenula me je iz ovog užitka i uterala mi strah u kosti. Za trenutak sam u svojoj glavi izrežirala čitavu scenu nesreće i stranicu Crne hronike.

No, nije na sreću bilo ništa loše, jednostavno nije više mogao voziti. Stao je pokraj puta i praktično mi naredio da izađem napolje. Zakoračih iz auta u neki verovatno lepi predeo kojeg je u potpunosti proždirao mrak. Čuli su se samo cvrčci i neke kasne ptice pevačice. Uopšte mi nije bilo jasno u čemu je sada problem, pa sam bledo stajala na ulici. I on je izašao iz automobila pa smo se ponovno sreli  na mojoj strani auta. Upaljeni farovi obasjavali su grmlje uz cestu, a nas dvoje stajali smo nemo jedno pred drugim. Samo su užurbano disanje i pogled u oči otkrivali našu suštinsku povezanost.

Tada me je snažno  uhvatio za glavu, zabio mi duboko jezik u usta i počeo strastveno ljubiti. NJegove nemirne ruke prolazile su mojim telom, grabile me za grudi i stražnjicu, skidale one male letnje krpice i bacale ih na auto. Za nepuni minut stajala sam gotovo potpuno gola nasred puta, samo su gaćice i sandale ostale na meni. Poseo me je na moje krpice razbacane po haubi i stao strastveno da me liže.

Osećala sam kako njegov jezik tek nežno dodiruje “slabu tačku” moje uzbuđene pohotnice. Toplina koja je probijala kroz lim lagano je žarila moju guzu, a on je pogađao moj klitoris i vodio me ravno prema ludilu. Jer, ovo što on meni radi je ništa drugo nego čisto izluđivanje. Paljenje bez davanja. Igra živaca i strasti. U meni je sve silovitije ključala čežnja za vrhuncem. Kad više nisam mogla izdržati rekla sam mu glasno:

- Uzmi me!

- Neka, sad vidiš šta ti meni radiš – odgovorio mi je s pobedničkim smeškom na usnama.

A onda se svojski prihvatio obrađivanja njemu najdraže stvari na svetu. Pokidao je moje gaćice i uronio svoj jezik u moju vlažnu dubinu, zatim se bacio na klitoris i nepogrešivo me vodio prema beskrajno željenom ludilu. Svakih nekoliko minuta prošao bi poneki automobil; neki su trubili, a neki  verovatno nisu ni skapirali o čemu se ovde radi.

A on je tek kad sam tresući se i ridajući svršila odlučio da mogu da ga primim. Pa je onako, iz raskopčanih pantalona, kakvog sam ga ostavila u automobilu, izvadio svog klipana i ugurao ga ravno među moje vlažne, nabrekle usmine. Probijao se polako, prodirući centimetar po centimetar kroz moj uski hodnik. Uvek se, pa i sada, čudio kako imam malu vaginu. Kad ga je napokon uvalio do kraja, uhvatio je svoj “radni” tempo i počeo je siloviti seks.

Vrištala sam od uzbuđenja. Moj krik nadglasio je i cvrčke i ptice pevačice, i ispunio, činilo mi se prirodnom strašću, celi kraj. Nisam mogla razmišljati krije li ovaj mrak neke kuće i hoće li moj bludni krik nekoga probuditi. Predala sam mu se u potpunosti u nekoj nepoznatoj ulici. Svojim dubokim uzdahom najavio je da je blizu kraja, nego nisam htela da ova čarobna igra završi bez mog orgazma.

Začas smo promenili pozu i prešli na analni seks. Toplina uzbuđenja šiknula mi je odmah u glavu i slila se prema grudima. Lagana vrtoglavica opijala mi je mozak, koji se ionako nije bavio onim čime bi trebao. Uvaljivao mi je svoju batinu sve dublje i puno snažnije nego pre, a ja sam prstima dražila klitoris. Vodio me je snažno i sigurno prema vrhuncu, koji se svakim njegovim novim ubodom sve više bližio.

I napokon smo oboje, snažno, u grču, doživeli orgazam…

Prostitutka razotkrila dva domaća glumca. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: erotskeispovesti. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA